Ketjuverhot ja -elementit

Alumiinista valmistettavat Kriska Decor -ketjuverhot ovat aidosti yksilöllinen tapa luoda tilaan kiehtovaa ilmettä. Ketjuverhot toimivat koristeellisina elementteinä sekä samalla myös hienovaraisina näkösuojina tai tilanjakajina niin julkitiloissa kuin kodeissa. Jokainen ketjuverhokokonaisuus on uniikki, asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan suunniteltu kokonaisuus.

Innovatiiviset Kriska Decor -ketjuverhot tuovat tilaan ylellisyyden tuntua ja kiehtovaa tunnelmaa. Ketjuverhoja voidaan käyttää koristeina, tilanjakajina tai näkösuojina muun muassa hotellien auloissa, ravintoloissa, toimistotiloissa sekä liiketiloissa. Tilanjakajina harsomaisten ketjuverhojen etu on se, etteivät ne ”pienennä” tilaa. 

Ketjuverho voidaan asentaa roikkumaan joko suoraan, aaltomaisesti tai erilaisiin muotoihin – upean yksilöllisiä ja katseenvangitsevia toteutuksia, jotka erottuvat edukseen tilassa kuin tilassa. Ketjuverhot on valmistettu kestävästä ja paloturvallisesta alumiinista. Kaikki Kriska Decor -ketjutuotteet ovat pitkäikäisiä ja käyttönsä jälkeen helposti kierrätettäviä.

Kriska Decor -merkkiset ketjuverhot ovat saatavilla 24:ssä eri vakiovärissä ja erilaisilla kiiltoasteilla. Erilaisia ketjulenkkejä yhdistelemällä voidaan verhon pintaan toteuttaa käytännössä minkälainen kuvio tai kuviointi tahansa.