Mittatilausmatot

Sopivan kokoisen ja ihastuttavan yksilöllisen maton hankinta on nyt vaivatonta: Orient Occident -mittatilausmattojen valikoimaan kuuluu useita tyylikkäitä vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.

Mittatilausmatot vakiokokoisina sekä yksilöllisillä mitoilla

Hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset  Orient Occident -mittatilausmatot räätälöidään Espoossa sinun toiveitasi ja tarpeitasi vastaaviksi – ne toimitetaan sujuvasti vaikka suoraan kotiovellesi.  Yksilölliset mittatilausmatot valmistetaan varastossamme olevasta, markkinoiden laajimmasta kokolattiamattomateriaalien valikoimasta. Tarjolla on sekä erilaisia vakiokokoja, että täydellisesti tarpeittesi mukaan toteutettavia yksilöllisiä mittoja ja muotoja. 

Mittatilausmattomme viimeistelevät sisustuksen ja luovat tunnelmaa kodin eri tiloissa: olohuoneissa, makuuhuoneissa, ruokailutiloissa, auloissa ja käytävillä. Lisäksi matto vaimentaa askelääniä, sitoo pölyä huoneilmasta sekä lisää turvallisuutta (estää liukastumisia). 

Tarjolla on hurmaava kattaus erilaisia kuosi- ja värivaihtoehtoja, hienovaraisen hillittyjä pieniä sekä isoja näyttäviä kuviointeja kaikissa väripaletin sävyissä. Kanttausvaihtoehtoja on useita: nahka, alcantara, puuvilla, pellava ja juutti. Myös lankakanttaus on saatavilla. Katso Orient Occident -mittatilausmattojen jälleenmyyjät tästä. 

Suosittuja mattolaatuja kotikohteisiin

Bentley, titan, oxhill, sisal - valitaan esimerkkilaadut myöhemmin kun tulee uusia

Orient Occidentin valmistamia mittatilausmattoja saatavilla kattavasti ympäri Suomen

Tähän lyhyt teksti mistä jälleenmyyjiltä mittatilausmattoja löytää ja esim. painike jälleenmyyntihakuun. Asiakaspalvelusta tarkemmat tiedot mittatilausmattomallistojen myyjistä. Muotoillaan lause että jälleenmyyjillä mittatilausmattoteline josta pääsee tutustumaan eri laatuihin.

Tähän CTA mittatilausmattoesitteestä

lyhyt teksti

Etsitkö mittatilausmattoa julkitilaan? Tutustu O&O Kantti palveluun

O&O Kantti -palvelu tarjoaa sisustusalan ammattilaisen koti- ja julkitilaprojekteihin lukemattomia inspiroivia mahdollisuuksia: me räätälöimme laadukkaat mittatilausmatot suunnitelmien mukaisesti, täydellisesti erilaisiin sisustuksiin sopiviksi. Valikoimamme on lajissaan markkinoiden laajin, palvelumme kattaa sekä varastomalliston että tilaustuotteet.

Lue lisää O&O Kantti -palvelusta