Mittatilausmatot

Sopivan kokoisen ja ihastuttavan yksilöllisen maton hankinta on nyt vaivatonta: Orient Occident -mittatilausmattojen valikoima pitää sisällään lukemattomia tyylikkäitä vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.

Hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset  Orient Occident -mittatilausmatot räätälöidään Espoossa sinun toiveitasi ja tarpeitasi vastaaviksi – ne toimitetaan sujuvasti vaikka suoraan kotiovellesi.  Yksilölliset mittatilausmatot valmistetaan varastossamme olevasta, markkinoiden laajimmasta kokolattiamattomateriaalien valikoimasta. Tarjolla on sekä erilaisia vakiokokoja, että täydellisesti tarpeittesi mukaan toteutettavia yksilöllisiä mittoja ja muotoja. 

Mittatilausmattomme viimeistelevät sisustuksen ja luovat tunnelmaa kodin eri tiloissa: olohuoneissa, makuuhuoneissa, ruokailutiloissa, auloissa ja käytävillä. Lisäksi matto vaimentaa askelääniä, sitoo pölyä huoneilmasta sekä lisää turvallisuutta (estää liukastumisia). 

Tarjolla on hurmaava kattaus erilaisia kuosi- ja värivaihtoehtoja, hienovaraisen hillittyjä pieniä sekä isoja näyttäviä kuviointeja kaikissa väripaletin sävyissä. Kanttausvaihtoehtoja on useita: nahka, alcantara, puuvilla, pellava ja juutti. Myös lankakanttaus on saatavilla. Katso Orient Occident -mittatilausmattojen jälleenmyyjät tästä

O&O Kantti suunnittelijoille: matot mittojen mukaan

O&O Kantti -palvelu tarjoaa sisustusalan ammattilaisen koti- ja julkitilaprojekteihin lukemattomia inspiroivia mahdollisuuksia: me räätälöimme laadukkaat mittatilausmatot suunnitelmien mukaisesti, täydellisesti erilaisiin sisustuksiin sopiviksi. Valikoimamme on lajissaan markkinoiden laajin, palvelumme kattaa sekä varastomalliston että tilaustuotteet.