Mittatilausmatot

Sopivan kokoisen ja ihastuttavan yksilöllisen maton hankinta on nyt vaivatonta: Orient Occident -mittatilausmattojen valikoimaan kuuluu useita tyylikkäitä vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.

Mittatilausmatot vakiokokoisina sekä yksilöllisillä mitoilla

Orient Occidentin mittatilausmatot viimeistelevät sisustuksen ja luovat tunnelmaa kodin eri tiloissa: olohuoneissa, makuuhuoneissa, ruokailutiloissa, auloissa ja käytävillä. ​

Lisäksi matoilla on monia käytännön hyötyjä: laadukkaat matot muun muassa vaimentavat askelääniä, sitovat pölyä huoneilmasta sekä lisäävät turvallisuutta estämällä liukastumisia. Hyvin viimeistelty ja kestävistä materiaaleista valmistettu mittatilausmatto kestää myös kulutusta ja on oikein huollettuna pitkäikäinen.

Orient Occidentin mittatilausmattovalikoiman mattolaaduista voi tehdä joko irtomaton, tai tilan muotoihin ja mittoihin sopivan kokolattiamaton.​ Suorakulmioisen maton lisäksi mittatilausmaton voi teettää pyöreänä tai esimerkiksi soikeana.

Mittatilausmattojen vakiokoot:

140 x 200 cm
160 x 230 cm
200 x 300 cm
300 x 300 cm
400 x 300 cm ​

 

Villamatot, sisalmatot, nukkamatot ja muut laadukkaat vaihtoehdot kodin eri tiloihin

Orient Occidentin mittatilausmattojen valikoimaan kuuluu useampia laadukkaita vaihtoehtoja muun muasssa tiheästi tuftatuista nukkamatoista rouheisiin luonnonkuituisiin sisalmattoihin ja muhkeiden silmukoiden villamattoihin. Suosittuja mattolaatuja ovat muun muassa kaunis silmukkainen Titan, strukturoidun silmukkakuvion Oxhill, muhkea aukileikatun nukan Bentley, sekä kestävä Sisal.

Valitse mittatilausmattoon mieluinen kanttaus eri materiaalivaihtoehdoista

Mittatilausmattoon voit valita joko nauha- tai lankakanttauksen. Nauhakanttauksen valikoimaan kuuluu nahka, alcantara, puuvilla, pellava ja juutti. Nauhakanttaus tekee matosta huolitellun ja tyylikkään näköisen. Huolellisesti tehdyllä kanttauksella varmistetaan, että matto pysyy muodossaan ja lattiapintaan hyvin istuvana.​ Lankakanttaus on kanttausvaihtoehdoista huomaamattomampi, sillä lanka valitaan maton sävyyn sopivaksi. Lankakantattu matto on viimeistellyn näköinen, mutta itse kanttaus on minimalistinen ja hillitty.​

O&O Mittatilausmatot - varastomallisto O&O Mittatilausmatot - nauhakantit

 

Orient Occidentin valmistamia mittatilausmattoja saatavilla kattavasti ympäri Suomen

Orient Occidentin mittatilausmattoja myyvät eri rautakaupat ja sisustustuotteiden erikoisliikkeet ympäri Suomen. Lähimpää jälleenmyyjää voit etsiä jälleenmyyjähaustamme .

Mikäli sinulla herää kysymyksiä mittatilausmatoista, voit myös kääntyä asiakaspalvelumme puoleen.