Matot ulkokäyttöön

Myös ulkotiloja voidaan sisustaa erilaisilla matoilla. Matto tarjoaakin pehmeää tuntumaa ja tyylikkyyttä niin koti- kuin julkitilassa. 

Kaunis ja kestävä matto viimeistelee niin terassin kuin parvekkeenkin  

Ulkotilamatoilla saadaan aikaan sisustuksellista ilmettä, viihtyisyyttä ja viimeisteltyä tyylikkyyttä erilaisiin oleskelutilojen jatkeisiin, kuten katettuihin terasseihin, parvekkeisiin ja patioihin. Matto tuntuu miellyttävältä jalan alla eikä se myöskään kuumene suorassa auringonpaisteessa niin kuin tumma terassilauta saattaa tehdä. Ulkotilamatoilla on myös helppo uudistaa tilan ilmettä.  

Terassimatot soveltuvat nimensä mukaisesti erinomaisesti terasseille mutta myös erilaisille parvekkeille. Pakkaskelejäkin kestävässä terassimatossa on nappulapohja, jonka ansiosta vesi ei jää seisomaan, vaan matto kuivuu sateen jälkeen nopeasti. Rullasta leikkaa nopeasti ja vaivattomasti juuri halutun kokoisen palasen tilan mittojen ja muotojen mukaan. 

 

Korkealaatuisissa terassimatoissa on hyvä UV-sietokyky ja ne ovat myös pakkasenkestäviä.

Hienostunutta ilmettä ulkotilaan mittatilausmatoilla

Elba- ja Elba Duo -matot ovat 100 % polyamidista valmistettuja ulkotilamattoja, joissa on kuviolateksipohja. Maton kuviointi on ilmeeltään hienostunut ja hillitty. Elba- ja Elba Duo ovat UV-valon sekä suola- ja klooriveden kestäviä, mutta paras paikka tälle matolle on katetussa ulkotilassa. Elba- ja Elba Duo -matoista on mahdollista tehdä myös mittatilausmattoja

Myös Dicksonin kudotut vinyylimatot ja -laatat soveltuvat loistavasti ulkotiloihin, ja ne soveltuvat myös julkitilakäyttöön. Tuote on erittäin mittavakaa, jolloin se ei kutistu tai laajene lämmön vaikutuksesta, ja se on myös täysin vedenkestävä. 

 

Dicksonin kudotut vinyylimatot ja -laatat ovat täysin vedenkestäviä ja värit eivät haalistu suorassa auringonvalossakaan.

Tuotemerkki

Väri

Sävy

xx mm

xx g/m2

xx cm
1–26 / 26 hakutulosta
1 / 1