Matot ulkokäyttöön

Ulkotiloihin tarkoitetut mattomme soveltuvat erilaisten katettujen ulkotilojen lattioiden päällysteeksi. Ne tarjoavat pehmeää tuntumaa ja tyylikästä ulkoasua niin koti- kuin julkitilakäyttöön

Ulkotilamatoilla eli niin sanoituilla In&Out -matoilla saadaan aikaan sisustuksellista ilmettä, kodikasta tunnelmaa ja viimeisteltyä tyylikkyyttä muun muassa erilaisiin olohuoneiden tai neuvottelutilojen jatkeisiin. Kudotut ulkokäyttöön soveltuvat vinyylimatot ovat kaikki paloturvallisia, eli myös julkitilakäyttöön soveltuvia. Lisäksi ne on varustettu hyvin ääntä eristävällä SoundGuard-kerrospohjalla.

Tuotemerkkejä on valikoimissa kaksi: Dickson In&Out sekä Elba ja Elba Duo. Dicksonin In&Out-matot ovat niiden pohjan lasikuitukerroksen ansiosta erittäin mittavakaita. Ne on saatavissa sekä rullatuotteina (200 cm), kappalemattoina että 50 x 50 cm:n laattoina. Elba- ja Elba Duo -matot ovat ripsipintaisia 100-prosenttisesta polyamidista valmistettuja ulkotilamattoja, joissa on kuviolateksipohja. Kaikki ulkotiloihin tarkoitetut matot ovat UV-valon sekä suola- ja klooriveden kestäviä. Ulkotilakäyttöön tarkoitetut rullamatot ja mattolaatat asennetaan liimaamalla ne alustaan.    
 

Tuotemerkki

Väri

Sävy

xx mm

xx g/m2

xx cm
1–21 / 21 hakutulosta
1 / 1