Kudotut vinyylimatot ja -laatat

Kudotut vinyylimatot ja -laatat on suunniteltu erityisesti julkisten ja kaupallisten tilojen lattianpäällysteiksi. Ne pysyvät kauniina kovassakin käytössä esimerkiksi myymälöissä ja toimistotiloissa. 

Kudottuja vinyylilattioita on saatavissa sekä mattoina että laattoina. Kaikkien tuotteiden ääneneristystaso on 18 dB ja käyttöluokka KL33, eli ne vaimentavat askelääniä tehokkaasti ja kestävät hyvin käyttöä ja kulutusta myös pyörällisten toimistotuolien alla. Vinyylilaattojen saumat on suojattu rispaantumiselta. Kaikki vinyylilattiatuotteet soveltuvat käytettäviksi myös lattialämmityksen kanssa. 
 
Kudottujen vinyylilattioiden ja -laattojen valikoimassamme on yhteensä 6 mallistoa, paljon eri tyylien kuoseja ja kauniita sävyjä erilaisiin kohteisiin. Kudottuja vinyylimattoja ja -laattoja voidaan käyttää myös ulkotiloissa: niin sanottuilla In&Out-matoilla voidaan toteuttaa esimerkiksi katetun terassin lattiapinta tyylikkäästi. Koko kudottujen vinyylimattojen mallistomme on ftalaatiton, ja tuotteita on saatavissa rullittain sekä vakiomuotoisina ja eri muotoisina laattoina (Shape Lab -laatat). 

Kudottujen vinyylilattioiden asennustapa on liimaus ja niillä on Floorscore-sertifikaatti merkkinä hyvää sisäilmaa tukevasta tuotteesta.  

Tuotemerkki

Väri

Sävy

1–32 / 88 hakutulosta