Vinyylilattiat

Vinyylilattia on käytännöllinen ja kaunis lattiavaihtoehto moniin eri käyttökohteisiin niin kodeissa kuin julkitiloissa. Vinyylilattian keskeisimpiä etuja on sen kulutuskestävyys ja helppohoitoisuus.   

Kun tilaan kaivataan erityisen kestävää lattiaa, on vinyyli mitä oivallisin valinta. Vinyylilattia sietää hyvin kulutusta, kosteutta ja jopa lemmikkien kynsien naarmuttavaa rasitusta – lattia säilyy kauniina vuosia ja vuosikymmeniä. Myös vinyylilattioiden hoito on tyypillisesti mutkatonta: imurointi, tahranpoisto ja nihkeäpyyhintä riittää.    

Vinyylilattiavalikoimamme pitää sisällään useita eri kokoja ja käyttöluokkien mukaisia vaihtoehtoja julkitiloihin ja koteihin. Pintakäsittelyissä, äänenvaimennustasoissa ja kuoseissa löytyy: mattaa ja kiiltävämpää, puuta ja kiveä useissa eri sävyissä tilan muiden elementtien kanssa yhteen sovitettaviksi.  

Vinyylilattioiden runkona käytetään kovaa Rigid-levyä tai vinyylilankkua. Tuotteita on saatavissa mikroviisteillä tai ilman sekä integroidulla aluskatteella varustettuina. Vinyylilattian asennustapana on tavallisesti joko kelluva Uniclic-lukkoponttiasennus tai liimaus.    

Kaikki vinyylilattiamme soveltuvat myös lattialämmityksen kanssa käytettäviksi. Lisäksi tuotteet ovat ftalaatittomia. 

Tuotemerkki

Väri

Tuotesertifikaatit

xx mm

xx g/m2

1–32 / 118 hakutulosta