Neulahuopamatot

Neulahuopamatto on hinnaltaan edullinen ja kovaakin kulutusta kestävä lattianpäällyste. Se soveltuu muun muassa huonekaluhalleihin, messuosastoille, näyttelytiloihin sekä erilaisiin portaisiin asennettavaksi. 

Neulahuopamatto on sileäpintainen ja hyvin kulutusta kestävä tekstiililattia. Paloturvalliset neulahuopamatot toimivat hyvin erilaisissa julkitiloissa, joiden käyttäjä- ja kävijämäärät ovat suuria. Neulahuopamatto tuntuu pehmeältä jalan alla, estää liukastumisia, parantaa tilan akustiikkaa sekä tarjoaa äänieristystä kerrostenvälisten lattioiden päällisenä.  

Hinnaltaan huokeita neulahuopamattoja on saatavilla 200 ja 400 cm leveinä ja useissa eri nukkapainoissa. Matto asennetaan liimaamalla ja sitä huolletaan säännöllisellä imuroinnilla sekä pesurilla tehdyllä peruspuhdistuksella. Neulahuopamatot soveltuvat käytettäväksi myös lattialämmityksen kanssa. 
 

Paloturvalliset neulahuopamatot soveltuvat erinomaisesti kovan kulutuksen tiloihin kuten toimistoihin ja tavarataloihin.

 

Merlin-neulahuopamatto suoraan Espoon varastostamme

Merlin-neulahuopamatossa yhdistyvät korkea käyttöluokka 33, paloturvallisuus, loistava kestävyys ja helppo käsiteltävyys. Se sopiikin erinomaisesti siis kaikkiin julkitilaprojekteihin, kuten toimistoihin, tavarataloihin ja messuosastoihin.

Sileän pintansa ansiosta neulahuopamatto soveltuu käytettäväksi myös pyörällisten toimistotuolien kanssa ja myös sen pitäminen puhtaana imuroimalla on mutkatonta. 200 cm leveää rullaa on vaivaton käsitellä ja maton taipuisuuden ansioista se on helppo asentaa myös portaisiin. 

Merlin-neulahuopamatolle on myönnetty  GUT-sertifikaatti, joka asettaa tarkat rajoitukset tuotteen pienhiukkaspäästöille ja tuoksuille ja takaa sen, että tuote edistää hyvää sisäilman laatua. 

 

Tutustu mallistoon