Tapetit

Tapeteilla luodaan sisustukseen ilmettä ja tunnelmaa. Jo yhdenkin seinän tapetointi antaa tilalle persoonallisen ilmeen. Valikoimiemme tuotteissa toistuvat kauniit kasviaiheet, ryhdikkäät raidat, näyttävät graafiset kuviot sekä eksoottiset ornamentit. Ripauksen ylellisyyttä tapetteihin tuovat käsin kosketeltava painettu pintastruktuuri, metallinsävyt, helmiäisen hohde sekä samettiset yksityiskohdat. 

Tapeteilla saadaan luotua kauniita, viihtyisiä ja uniikkeja tiloja, jotka heijastavat sisustajan tai esimerkiksi tilassa toimivan yrityksen persoonaa ja esteettistä makua. Tilan tyylin ja tunnelman vaihtaminen on tapeteilla helppoa ja nopeaa – niin kotona, liiketilassa, toimistossa, koulussa, hotellissa kuin ravintolassakin.

Luonto on yksi suosituimpia tapettiteemoja, sillä moni haluaa tuoda ripauksen luontoa osaksi sisustusta. Kestosuosikkeja ovat muun muassa puut ja niiden varjot, lehdet sekä heinät. Väreissä suositaan valkoisen, harmaan ja beigen sävyjä. Harmonisten tapettivärien vastapainona käytetään tummia sävyjä ja kuoseja. 

Erilaiset pintajäljitelmät ovat tulleet tapetteihin jäädäkseen. Rouhea betoniseinä tai rustiikkinen, vanha lautaseinä on helpommin ja nopeammin toteutettavissa tapetoimalla kuin alusta asti itse rakentamalla. 

Tuotemerkki

Väri

xx mm

xx g/m2

xx cm
1–32 / 1254 hakutulosta