Orient Occident mukana World Green Building Weekillä - tutustu WELL-standardiin webinaarissamme

World Green Building Week on maailmanlaajuinen kampanja kestävän rakennetun ympäristön puolesta. Kampanjan järjestää World Green Building Council, yhdessä yli 70 kansallisen Green Building Councilin ja näiden 36 000 jäsenen kanssa. Green Building Council Finlandin jäsenenä järjestämme osana World Green Building Weekiä 16.9. webinaarin, jossa pääset tutustumaan kiinteistö- ja rakennusalan WELL-hyvinvointistandardiin.

Mikä WELL-standardi?

Kansainvälisesti tunnettu WELL-hyvinvointistandardi on kuuma puheenaihe myös suomalaisten kiinteistö- ja sisustusalan ammattilaisten keskuudessa. WELL keskittyy kysymykseen: miten rakentamisen ja sisustuksen ratkaisuilla voidaan tukea ihmisten hyvinvointia, terveyttä ja tuottavuutta?

WELL-standardi perustuu tieteelliseen tutkimusnäyttöön ja sen strategisen viitekehyksen avulla voidaan varmistaa, että rakennusten tilasuunnittelu toiminnallisuuksineen, käytäntöineen ja toimintaohjeineen täyttää ihmisen hyvinvoinnin kannalta olennaiset kriteerit. WELL-standardin kriteeristössä otetaan huomioon mm. ilmaan, valaistukseen, liikkumiseen ja ääneen liittyvien tekijöiden vaikutus kiinteistön käyttäjien hyvinvointiin.

Kun rakennus täyttää WELL-standardin mukaiset kriteerit, voidaan rakennukselle hakea virallista WELL-sertifiointia. 

 

WELL keskittyy kysymykseen: miten rakentamisen ja sisustuksen ratkaisuilla voidaan tukea ihmisten hyvinvointia, terveyttä ja tuottavuutta?

 

Tule 16.9. webinaariimme kuulemaan lisää WELL-standardista 

Me Orient Occidentilla haluamme tarjota Sinulle näköalapaikan WELL-standardin vastuulliseen maailmaan. Perjantaina 16.9.2022 klo 12-13 järjestämme webinaarin, jossa puhujana toimii useiden nimekkäiden sisustuslehtien päätoimittajana sekä tekstiililattiavalmistaja Millikenin strategisen markkinoinnin parissa pitkään työskennellyt Kate Burnett.

Webinaari järjestetään englanniksi, mutta kysymykset ovat tervetulleita myös suomeksi.

Rekisteröidy mukaan alla olevasta linkistä.

Jos sinulla on kysyttävää webinaarista tai siihen osallistumisesta, lisätietoja antaa:

Tulan Vainio
tulan.vainio@orientoccident.fi
avainasiakaspäällikkö, Orient Occident

Rekisteröidy webinaariin