Orient Occidentin uusi Helsingin keskustan showroom on avattu

Palvelemme jatkossa osoitteessa Mikonkatu 19 arkisin 8-16. Tervetuloa vierailulle!

Tunnelmia Orient Occidentin Mikonkadun avajaisista.

Tunnelmia showroomin avajaisista

Avasimme Mikonkadun showroomimme marraskuussa 2022, jolloin vietimme myös upouuden tilan avajaisia. Avajaisissa vieraitamme inspiroi trendi- ja tulevaisuustutkija Rikke Skytte, joka puhui teemalla Wellbeing in Design mm. monikäyttöisten tilojen sekä emotionaalisen ja toiminnallisen muotoilun vaikutuksesta hyvinvointiin.

Uuden showroomin suunnittelusta vastasi Bolder Development Oy:n projektipäällikkö ja sisustusarkkitehti Katriina Lankinen ja tilat toteutettiin skandinaavinen luksus -henkeen.

Showroomin avara lounge-tila on sisustettu mm. Ege Carpetsin, The Romo Groupin, Parkyn sekä Aquaclean Groupin tuotteilla ja sisustuksesta löytyy paljon erilaisia struktuureja, materiaaleja ja sävyjä. Lounge-tilan lisäksi showroomilla on käytettävissä neuvotteluhuone työskentelyä ja tarkempaa suunnittelua varten.

Mikonkatu alan ammattilaisten apuna materiaalisuunnittelussa

Mikonkatu 19 palvelee sisustus- ja rakennusalan ammattilaisia joka arkipäivä 8-16 ja sopimuksen mukaan. Showroomilla voit tutustua uusimpiin tuotelanserrauksiin ja hypistellä eri materiaalivaihtoehtojen mallikappaleita ja näytteitä. Apunasi on myös aina Orient Occidentin asiantuntija, joka auttaa tarpeitasi vastaavien materiaalien valinnassa.

Mattolaattanäytteitä hyllyllä.
Puhumassa Rikke Skytte.
Sisustusarkkitehti Katriina Lankinen.
Sisustuskuva, jossa viininpunainen rahi, viherkasvi, sekä merensininen senkki.