Uutuus: Trendikäs ja vastuullinen Ege ReForm Shadowplay -tekstiililattiamallisto

Valon ja varjon leikistä inspiraatiota hakeva Shadowplay on aidosti vastuullinen ja hiilineutraali mallisto, jonka tyylikkäät tekstiililattiat ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan huippuluokkaa. Maanläheisten sävyjen Shadowplay-tekstiililattiat parantavat akustiikkaa ja ovat kevyitä, saumattomia ja paloturvallisia, minkä ansiosta mallisto soveltuu vaativaankin kohteeseen.

Kaksi täydellisen yhteensopivaa kuosia, useita inspiroivia sävyjä

Carol Appletonin suunnittelemassa mallistossa on kaksi kuosia, Umbra ja Obscura. Molemmissa kuoseissa on monitasoinen silmukkarakenne ja niitä voidaan käyttää joko yksin tai yhdessä. Kuosien väripaletit kattavat kumpikin 15 huolellisesti valittua värivaihtoehtoa, tarjoten lukemattomia mahdollisuuksia visuaaliselle sommittelulle. Väriskaala vaihtelee hillityistä ja neutraaleista vaalean sävyistä tummempiin ja voimakkaampiin vihreän, sinisen ja viininpunaisen sävyihin.

Vain 440 g/m2 painava Shadowplay on nyt saatavilla mattolaattoina ja -lankkuina, seinästä seinään -mattoina sekä yksilöllisesti toteutettuina Figura-muotoina. Lopputuloksena syntyy veistoksellisia ja kerroksittaisia kokonaisuuksia, valojen ja varjojen yhdistelmiä.
 

Shadowplayn väriskaala vaihtelee hillityistä ja neutraaleista vaalean sävyistä tummempiin ja voimakkaampiin vihreän, sinisen ja viininpunaisen sävyihin.

Cradle to Cradle -sertifioituja ja hyvää sisäilmaa tukevia mattoja

Shadowplay-mallisto kuuluu Egen ReForm-tuoteperheeseen, jonka mattomallistot ovat Cradle to Cradle -ympäristösertifikaatin mukaisia. Niin mattojen pintakudos kuin niiden patentoitu Ecotrust-pohjakin on valmistettu kierrätetyistä raaka-aineista. Tuotteilla on lisäksi kansainvälinen Indoor Air Comfort Gold -hyväksyntä sekä suomalainen M1-sisäilmasertifikaatti.