AquaClean - pelkällä vedellä puhdistettava verhoilukangas

Aqua Clean
AquaClean

AquaClean on verhoilukangas, josta on helppo ja nopea puhdistaa mm. kahvi-, viini- sekä ruokatahrat pelkällä vedellä. Kankaat kestävät myös kovaa kulutusta ja niiden värinkesto on hyvä. Näiden ominaisuuksien ansiosta ne sopivat erinomaisesti mm. lapsi- ja lemmikkieläinperheille.

AquaClean-kankaan kuiduissa on näkymätön molekyylikerros, joka estää lian pääsyn kankaaseen. Siksi tahrojen poistaminen pelkän veden avulla on erittäin helppoa.

AquaClean-kankaat on valmistettu ilman haitallisia aineita. Oeko-Tex 100 -standardi on kansainvälinen sertifikaatti, joka takaa ettei kankaassa ole haitallisia aineita. Kankaat eivät myöskään sisällä luonnolle haitallisia PFC-yhdisteitä. Ainutlaatuisen kuiturakenteen ansiosta kangas on helppo pitää puhtaana ilman kemikaaleja. Yhdessä voimme tukea vihreää tuotantoa vastuullisen kuluttamisen avulla. 

AquaClean-kankaissa on antibakteerinen ominaisuus. Safe Front -käsittely hylkii bakteereja, punkkeja sekä sienikasvustoja ja estää näiden kasvun kankaassa. Käsittely tehdään kankaan kuituun, joten antibakteerinen ominaisuus säilyy vaikka kangasta pestäisiin pesukoneessa. Menetelmä on täysin ekologinen ja turvallinen.

Mallistojen sävyistä on valittu monipuolinen valikoima varastoväreiksi. Kaikki sävyt ovat saatavilla tilauksesta. 

Tutustu AquaClean mallistoon

AquaClean
AquaClean
AquaClean
AquaClean