Hiilineutraalit AquaClean-huonekalukankaat puhdistuvat kuin vettä vain!

AquaClean on huonekalujen verhoilukangas, josta on helppo ja nopea puhdistaa mm. ruoan ja juoman aiheuttamat sekä monet muut kotitaloustahrat pelkkää vettä käyttämällä. Sohviin, tuoleihin, koristetyynyihin sekä moniin muihin kohteisiin soveltuvat hiilineutraalit huonekalukankaat kestävät nukkaantumatta kovaakin kulutusta ja niiden värinkesto on erittäin hyvä. AquaClean-verhoilukankaiden helppo puhdistettavuus on ilon aihe erityisesti lemmikkieläin- ja lapsiperhetalouksissa, joissa huonekalujen kankaat näkevät tahraavaa elämää.

Monipuolinen AquaClean-valikoima on nyt saatavilla huonekaluliikkeistä ja verhoomoista kautta maan.

Tahrat pois sohvasta pelkällä vedellä

AquaClean-huonekalukankaiden rakenne on ainutlaatuinen: niiden kuiduissa on näkymätön molekyylikerros, joka estää lian pääsyn kankaaseen. Tämän vuoksi erilaisten tahrojen poistaminen pelkän veden avulla esimerkiksi sohvasta on erittäin helppoa. Tavanomaisista ”tahraturvallisista” huonekalukankaista poiketen AquaCleanin puhdistuvuus ei perustu suojasuihkeilla tai muilla kemikaaleilla tehtyyn jälkikäsittelyyn, vaan ominaisuus on kankaassa itsessään.
 

Tutustu mallistoon »

NÄIN HELPPOA AQUACLEAN-KANKAIDEN PUHDISTAMINEN ON:

 1. Poista kaikki verhoiluun roiskunut ylimääräinen lika.

 2. Levitä vettä tahraan joko suoraan tai liinalla.

 3. Paina kevyesti tahraa ja hiero kangasta pyörivin liikkein.

 4. Jos tahra ei häviä kokonaan, toista prosessi tarpeen mukaan.

aquaclean aquaclean aquaclean

Oeko-Tex-sertifikaatti takaa huonekalukankaan turvallisuuden

AquaClean-kankaille on myönnetty Oeko-Tex 100 -standardin mukainen kansainvälinen sertifikaatti. Se takaa, ettei verhoilukankaissa ole mitään terveydelle haitallisia aineita – ne ovat turvallisuudessaan vauvanvaatetasoa. Espanjassa valmistettavat kankaat eivät myöskään sisällä ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä. AquaClean on vastuullinen kangasvalinta, joka säilyy pitkään kauniina.
 

Tutustu mallistoon »

Safefront® pitää pöpöt poissa

AquaClean-verhoilukangas tarjoaa helpon puhdistettavuuden ja hygieenisyyden ohella kaksinkertaisen suojan mm. bakteereja, viruksia, pölypunkkeja ja sienikasvustoja vastaan. Antibakteerinen SafeFront-ominaisuus estää mikrobien kasvun kankaan pinnalla, AquaClean-molekyylikerros puolestaan estää niiden pääsyn kankaan syvempiin kuitukerroksiin. SafeFront-ominaisuus on täysin ekologinen, turvallinen ja se kestää myös konepesua. 

MIKSI AQUACLEAN-HUONEKALUKANGAS?

 • Helppo tahranpoisto pelkällä vedellä
 • Täysin hiilineutraali
 • Hygieeninen ja antibakteerinen
 • Erinomainen kulutuksenkesto, ei nukkaannu
 • Erinomainen värinkesto
 • Vastuullisesti valmistettu Espanjassa
 • Monipuolinen valikoima värejä, kuoseja ja laatuja
 • Konepesun kestävä