Romo

Romo huonekalukankaat

Romon ylellisillä kankailla luot kauniita kokonaisuuksia. Herkullisissa kuoseissa toistuvat kasviaiheet, geometriset kuviot sekä linjakkaat raidat. Maailmanlaajuisesti arvostettu Romo on saanut suuren suosion Pohjoismaissa. Kankaat on tarkoitettu vaativaan kodin sisustamiseen ja niissä on tarjolla vaihtoehtoja myös julkitiloihin. Materiaalina on pysyvästi paloturvallinen Trevira CS. Romon puuvilla- ja pellavakankaat sopivat erinomaisesti verhoiluun. Mukana on myös yksivärisiä plyysisiä huonekalukankaita.

Romo verhokankaat

Romon ylellisillä kankailla luot kauniita kokonaisuuksia. Herkullisissa kuoseissa toistuvat kasviaiheet, geometriset kuviot sekä linjakkaat raidat. Maanlaajuisesti arvostettu Romo on saanut suuren suosion Pohjoismaissa. Kankaat on tarkoitettu vaativaan kodin sisustamiseen ja niissä on tarjolla vaihtoehtoja myös julkitiloihin. Romon puuvilla- ja pellavakankaat sopivat erinomaisesti verhoiksi. Mukana myös ohuen ohuita valoverhoja.

Romo tapetit

Romo -tapeteilla luot sisustukseen viimeistellyn ilmeen. Hienostuneita kasviaiheita, geometrisiä kuviointeja ja tyylikkäitä raitoja tehostavat upeat metallivärit. Runsaasta mallistosta löytyy sekä muodikkaita että klassisia vaihtoehtoja, jotka on väreiltään sovitettu Romo-kankaisiin.