Coworking-tila sisustussuunnittelijoille

Olemme avanneet suunnittelijoiden tarpeisiin räätälöidyn työskentelyalueen, jossa on koko laaja valikoimamme sisustuskankaita, lattiamateriaaleja ja tapetteja käden ulottuvilla. Lisäksi tilavat työtasot, trendioppaat, ilmainen wi-fi, asiakaspalvelu, kahvio ja neuvottelutilat ovat veloituksetta käytössäsi.

Pistäydy hetkeksi tai tee tästä oma tukikohtasi. Tule yksin tai ota mukaan myös asiakkaasi. Täällä työ sujuu ja vaikeimpiinkin ongelmiin löytyy ratkaisu läheltä. Coworking-tila sopii erinomaisesti myös etäpäivän työpisteeksi, jos esimerkiksi asut Espoon suunnalla, etkä halua suunnata Helsingin ruuhkiin.

Espoon Kivenlahdessa sijaitsevaan toimistoomme saavut niin julkisilla liikennevälineillä, omalla autolla tai vaikka pyöräillen rantaraittia pitkin. Pihastamme löytyy myös latausmahdollisuus sähköautoille.

Tulet sitten yksin tai yhdessä, olet tervetullut tekemään töitä tiloissamme.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää.

"Orient Occidentin tiloissa on ollut aina kiva tehdä töitä niin yhdessä kollegan kuin asiakkaankin kanssa, koska tilat ovat toimivat ja kaikki mallistot ovat lähellä. Aina voi luottaa erinomaisen hyvään palveluun!"

Riitta Bergman
Idyllicum