Matot mittojen mukaan kodin moniin tiloihin

Kattavien nauhakanttausvaihtojen rinnalle on saatu hinnaltaan huokeampi lankakanttaus, jonka avulla maton värisävyt saadaan sopimaan täydellisesti yhteen. Myös mattolaatujen joukosta löytyy uutuuksia: hurmaavat Lumina ja Ember.   

Tyylikäs ja tunnelmallinen viimeistely sisustukselle sekä miellyttävää tuntumaa askelten alle. Siinäpä ne tärkeimmät maton hankinnan motiivit. Tietyn tilan tyyliin ja mittoihin sopivan maton löytäminen ei silti monestikaan ole kodin sisustajalle ihan läpihuutojuttu.  

– Me räätälöimme matot alusta loppuun asti Espoon tehtaallamme siten, että lopputulos vastaa täsmälleen sille asetettuja tarpeita ja toiveita. Olo- ja makuuhuoneet, käytävät, eteiset ja takkahuoneet, eli olipa tila mikä tahansa, meiltä löytyy ratkaisut. Haluamme tehdä maton hankinnan mahdollisimman helpoksi, Orient Occidentin tekstiililattioista vastaava apulaistuotepäällikkö Karoliina Piispa kuvailee.  

– Hyvän palvelun nimissä rautakaupan tai sisustusliikkeen myyjän kannattaa siis ehdottomasti vinkata meidän mittatilausmatoista asiakkaalleen, hän lisää.

 

Villan pehmeyttä ja eläväisiä pintastruktuureja – uudet mattolaadut ovat nimeltään Lumina ja Ember.

Upeita uutuuksia kattavaan valikoimaan

Orient Occidentin mittatilausmattojen ulkoasuissa riittää mistä valita: tummaa ja vaaleaa, puhtaita ja murrettuja sävyjä. Myös mattolaatuja on paljon, aina rouheasta sisalista lämpimään villaan asti. 

– Täksi syksyksi olemme tuoneet valikoimaan mukaan myös kaksi uutta mattolaatua. Ensimmäinen on Lumina, jonka pinnassa on upea eläväinen struktuuri. Toinen on 100-prosenttisesti villasta valmistettu ja siten miellyttävän pehmeä Ember.

Myös mattojen kanttausmahdollisuuksien saralle saadaan uutta. Jo aiemmin valikoimaan kuuluneen nahasta, alcantarasta, puuvillasta, pellavasta tai juutista tehtävän nauhakanttauksen rinnalle on tuotu hillityn tyylikäs lankakanttaus. 

– Kanttaus on erittäin tärkeä osa mattokokonaisuutta. Se tekee matosta huolitellun näköisen ja varmistaa, että matto pysyy muodossaan ja istuu hyvin paikkaansa. Uusi lankakanttaus on tyyliltään minimalistinen ja hinnaltaan huokeampi kanttaustapa. Sen avulla maton ja kanttauksen sävyt saadaan sopimaan täydellisesti yhteen, Piispa hymyilee. 

Lankakanttaus laajentaa vaihtoehtojen kirjoa entisestään