Inspiroivat showroomit ja
kätevät coworking-tilat

Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitsevat showroomimme ovat rentoja ympäristöjä suunnittelutyölle ja tapaamisille. Kattavat tuotevalikoimat ja asiantuntijoittemme apu ovat showroomeissa käytössäsi käden ulottuvilla.  

Showroomimme Espoon Ruukinkujalla ja Helsingin Mikonkadulla on molemmat suunniteltu palvelemaan suunnittelijoita heti sisustusprojektien ideointivaiheesta alkaen. Fiilikseltään rennot ja inspiroivat tilat toimivat mitä parhaimpina paikkoina monipuoliseen tuotetarjontaamme tutustumiselle. 

Voit vertailla oikeita tuotemalleja rinnakkain erilaisissa valaistuksissa, tutustua ekologisiin uutuuksiin, hypistellä kankaita ja fiilistellä tekstuureja, tehdä valintoja ja työstää suunnitelmiasi. Samalla hörppäät kahvit ja poimit luovia ideoita päämiestemme viimeisimmistä trendikatsauksista. 

Showroomimme toimivat myös kätevinä tapaamispaikkoina, niin sinun ja omien asiakkaittesi kuin sinun Orient Occidentin edustajan kesken – tai miksei kaikki yhdessä saman pöydän ääressä! 
 

Ruukinkujalla esillä laaja valikoima tuotteita lattiapinnoista sisustustekstiileihin – runsaasti myös hiilineutraaleja vaihtoehtoja!

Tuloksellista tekemistä coworking-tiloissamme Espoossa

Erityisesti Ruukinkujan showroomimme toimii myös kätevänä ja tuloksellisena coworking-tilana: kaikki tuotteisiin liittyvä asiantuntemuksemme on koko ajan käytössäsi! Tilamme ovat väljät ja avarat, eli turvavälien pitäminen on helppoa. Keskellä tuotenäyttelyä sijaitsevilla työtasoilla riittää pinta-alaa isommankin mittakaavan suunnittelulle. Wifi-yhteydet, kahvio ja neuvottelutilat ovat kaikki veloituksetta käytössäsi. Pistäydy hetkeksi tai viivy pidempään. Tiloissamme suunnittelutyö sujuu ja vaikeimpiinkin ongelmiin löytyy ratkaisu läheltä. 

Espoon tilamme sopivat erinomaisesti myös etäpäivän työpisteeksi, jos esimerkiksi asut tällä suunnalla, etkä halua suunnata Helsingin ruuhkiin. Saavut Ruukinkujan showroomiimme kätevästi julkisilla liikennevälineillä, omalla autolla tai vaikka pyöräillen Rantaraittia pitkin. Pihastamme löytyy latausmahdollisuus sähköautoille.

Saavuitpa yksin, yhdessä kollegasi tai asiakkaasi kanssa, meille olet tervetullut! Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää. 

 

Orient Occident Showroom & Co-working

Ruukinkuja 2, Espoo, 02330
Avoinna arkisin klo 8–16 ja sopimuksen mukaan

Mikonkatu 19, 00100 Helsinki
Avoinna arkisin klo 8–16 ja sopimuksen mukaan