Inspiroivat showroomit ja
kätevät coworking-tilat

Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitsevat showroomimme ovat rentoja ympäristöjä suunnittelutyölle ja tapaamisille. Kattavat tuotevalikoimat ja asiantuntijoittemme apu ovat showroomeissa käytössäsi käden ulottuvilla.  

Sisustus- ja pintamateriaaleja esillä avarassa showroomissa.

Showroomimme palvelevat Helsingissä ja Espoossa

Espoon Ruukinkujalla ja Helsingin Mikonkadulla sijaitsevat showroomimme on molemmat suunniteltu palvelemaan sisustus- ja rakennusalan ammattilaisia heti sisustusprojektien ideointivaiheesta alkaen. Tunnelmaltaan rennot ja inspiroivat tilat toimivat mitä parhaimpina paikkoina monipuoliseen tuotetarjontaamme tutustumiselle. 

Voit vertailla lattianpäällysteitä, verho- ja verhoilukankaita ja muita materiaaleja rinnakkain erilaisissa valaistuksissa, tutustua ekologisiin uutuuksiin, fiilistellä materiaalien tekstuureja, sekä tehdä valintoja ja työstää suunnitelmiasi. Samalla hörppäät kahvit ja poimit luovia ideoita edustamiemme brändien viimeisimmistä trendikatsauksista. 

Showroomimme toimivat myös kätevinä tapaamispaikkoina, niin sinun ja omien asiakkaittesi kuin sinun Orient Occidentin edustajan kesken – tai miksei kaikki yhdessä saman pöydän ääressä! 
 

Showroomimme palvelevat sisustus- ja rakennusalan ammattilaisia heti sisustusprojektien ideointivaiheesta alkaen.
Sisustus- ja pintamateriaaleja esillä avarassa showroomissa.
Sisustus- ja pintamateriaaleja esillä avarassa showroomissa.

Varaa aika showroom-vierailulle tai tule käymään arkipäivänä toimistoaikana

Espoon Ruukinkujan showroomimme on oikea kohde silloin, kun haluat tutustua yli 50 000 tuotteen valikoimaamme yhdellä käynnillä. Helsingissä ja erityisesti kantakaupungin alueella työskenteleville puolestaan Mikonkadun showroom on helposti ja nopeasti tavoitettavissa ja siellä pääset tutustumaan suosituimpiin pintamateriaaleihimme ja ajankohtaisiin uutuuksiin. Tarvittaessa tuomme myös toivomasi materiaalimallit Ruukinkujalta Mikonkadulle, jos kyseessä on tuote, joka ei kuulu Mikonkadun mallivalikoimaan.

Molemmilla showroomeillamme on joka arkipäivä käytettävissäsi asiantuntijamme, joiden tuella pääset tutustumaan tuoteuutuuksiin ja eri materiaalikategorioihin. Showroomeilta löydät myös työskentelytasot ja neuvottelutilat, joita voit hyödyntää vapaasti tarkempaan suunnittelutyöhön. 

Saavuitpa yksin, yhdessä kollegasi tai asiakkaasi kanssa, meille olet tervetullut!

Kun haluat varmistaa itsellesi sopivan vierailuajan Ruukinkujalle tai Mikonkadulle, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja sopia vierailuajan. Kerrothan viestissä, kummalle showroomille haluaisit ajan varata. Samalla voit kertoa, mihin tiettyihin materiaalimalleihin haluaisit showroomillamme tutustua. 

Showroomien aukioloajat ja yhteystiedot

 

Ruukinkuja 2, Espoo, 02330

Avoinna arkisin klo 8–16 ja sopimuksen mukaan

(09) 260 660

asiakaspalvelu@orientoccident.fi

 

Mikonkatu 19, 00100 Helsinki

Avoinna arkisin klo 8–16 ja sopimuksen mukaan

050 347 1096

asiakaspalvelu@orientoccident.fi