Parky-puulattiat: Kestävämpää tyylikkyyttä

Parky on markkinoiden kestävin puulattia. Sen käyttöluokka on 33, eli se kestää hyvin niin kulutusta, naarmuuntumista, kolhuja kuin kosteutta. Parky-lattia sopii loistavasti paitsi koteihin myös julkisten tilojen vaativaan käyttöön.

Parky-puulattian kestävyys on ainutlaatuisten teknisten ominaisuuksien summa: laudoissa on kahdeksan kovan lakkakerroksen Titanium finish -viimeistely sekä erittäin luja HDF-ydin. Lisäksi puulattian saumoissa on hyödynnetty ainutlaatuista Aqua Sealing Complete -teknologiaa, joka estää nesteen ja kosteuden pääsemisen saumojen kautta lattian rakenteisiin.   

Aidon puun tuntu ja ulkonäkö

Parky-puulattian pinnassa 0,6 mm:n paksuinen aito puuviilu, joka tekee jokaisesta laudasta ja lattiasta yksilöllisen. Parkyn aito puupinta on tuntumaltaan lämmin ja luonnollinen – se luo tilaan arvokkaan ja laadukkaan yleisvaikutelman. Parky-lankuissa on valittavana useita upeita, luonnollisen kauniita vaihtoehtoja muun muassa tammesta ja pähkinäpuusta.

Parkyn kestävyys on myös vastuullista kestävyyttä: Parky-lankut on valmistettu ekologisesti luonnonvaroja säästäen ja kaikki niissä käytetty puu on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi Parky-lattiat ovat täydellisesti kierrätettävissä. Parky Deluxe -malliston tuotteet on viimeistelty myös akustisesti ensiluokkaisiksi. Niissä on askelääniä pehmentävä korkkipohja.

Katso Parky-mallisto tästä