Bautex

Bautex-kankaita valmistava Bautex-Stoffe on perinteikäs saksalainen tekstiilitalo, joka on toiminut jo vuodesta 1964 lähtien. Bautexin erikoisalaa on paloturvallinen sisustaminen: ajattoman tyylikkäät kankaat soveltuvat erityisen hyvin hotellien, ravintoloiden, laivojen sekä muiden julkitilojen verhoiksi. 

Bautex on paloturvallisten julkitilakankaiden ykkösnimi kaikkialla maailmassa. Sen laajalle tuotevalikoimalle on ominaista innovatiivinen ja ajaton design sekä huippuluokan laadukkuus. Bautexin verhojen ja muiden tekstiilien elinkaari on pitkä. Ne säilyvät kauniina ja tyylikkäinä vuosia ja jopa vuosikymmeniä. 

Kaikilla Bautexin kankailla on Öko-Tex-100 -sertifikaatti. Lisäksi ne täyttävät syttyvyysluokka 1:n vaatimukset, eli niitä voidaan käyttää myös erilaisissa julkisissa tiloissa kuten ravintoloissa ja hotelleissa.

Bautexin valikoimiin kuuluu runsas kattaus pimentäviä verhokankaita black out- ja dim out -ominaisuuksin sekä läpikuultavia valoverhoja. Niiden avulla voidaan luoda esimerkiksi hotellihuoneisiin ja koulutustiloihin erilaisia tarpeenmukaisia valaistuksia. Useat kauniit kankaat soveltuvat myös heittopeitoiksi, johon kankaiden leveys on optimaalinen.

Bautexin tuotanto ja logistiikka on optimoitu palvelemaan asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Myös suurempien tilausten toimitukset ovat luotettavia ja nopeita, tyypillisesti 2–4 viikkoa. 

 

Bautexin valikoimiin kuuluu myös pimentäviä verhokankaita black out- ja dim out -ominaisuuksin.

 

Kaikki Bautex-kankaat täyttävät syttyvyysluokka 1:n ja Öko-tex 100 -sertifikaatin vaatimukset.