Borås Cotton Contract

Ruotsin vanhimpiin tekstiilibrändeihin lukeutuva Borås Cotton tarjoaa skandinaavista ilmettä julkitiloihin. Sen paloturvalliset Contract-verhokankaat kiinnittävät katsojan huomion värikkyydellään ja eloisuudellaan. 

Borås Cottonin Contract-tuotevalikoima rakentuu tunnettujen suunnittelijoiden ajattomista designeista: se pitää sisällään niin upeita klassikoita 1960–80-luvuilta kuin lempeän ja jännittävän moderneja uutuuksiakin. Tarjolla on runsas määrä skandinaavisia kuoseja, jotka soveltuvat mm. kouluihin, hoiva- ja päiväkoteihin, terveydenhuollon kohteisin sekä toimistoihin. 

Paloturvallisten ja 60-asteessa vesipestävien Borås Cotton Contract -kankaiden väreissä on haettu harmonisuutta. Kuvioitujen valoverhokankaiden sävyt soveltuvat yksiväristen puolipimentävien verhokankaiden sävyihin. Kuosillisilla verhokankailla voidaan vaihtaa tilan tyyliä ja tunnelmaa helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti. 

Borås Cotton Contract -kankailla aikaansaadut kauniit ja persoonalliset sisustukset lisäävät tilojen käyttäjien viihtyvyyttä, tukevat yrityksen liiketoimintaa ja toimivat myös visuaalisena käyntikorttina asiakkaille.

Kaikki Borås Cotton Contract -kangasvärit ja -laadut varastoidaan Ruotsissa, mikä takaa toimitusten olevan nopeita ja mutkattomia.