Borås Cotton Contract

Ruotsin vanhimpiin tekstiilibrändeihin lukeutuva Borås Cotton tarjoaa skandinaavista ilmettä julkitiloihin. Sen paloturvalliset Contract-verhokankaat kiinnittävät katsojan huomion värikkyydellään ja eloisuudellaan. 

Borås Cottonin paloturvalliset kankaat sopivat hyvin julkitilojen verhokankaiksi.

Borås Cottonin Contract-tuotevalikoima rakentuu tunnettujen suunnittelijoiden ajattomista designeista. Tarjolla on runsas määrä skandinaavisia kuoseja, jotka soveltuvat mm. kouluihin, hoiva- ja päiväkoteihin, terveydenhuollon kohteisiin sekä toimistoihin. 

Paloturvallisten ja 60 asteessa vesipestävien Borås Cotton Contract -kankaiden värit ovat tyypillisesti harmonisia. Kuvioitujen valoverhokankaiden sävyt soveltuvat hyvin myös yksiväristen puolipimentävien verhokankaiden sävyihin. Kuosillisilla verhokankailla voidaan vaihtaa tilan tyyliä ja tunnelmaa helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti. 

Borås Cotton Contract -kankailla luot kauniita ja persoonallisia sisustuksia monenlaisiin tiloihin. Borås Cottonin verhot sopivat hyvin esimerkiksi sisälasiseinille, ulkoikkunoihin ja tilanjakajaksi. Monet merkin verholaadut suodattavat hyvin valoa ja antavat myös hieman näkösuojaa.

Kaikki Borås Cotton Contract -kangasvärit ja -laadut varastoidaan Ruotsissa, mikä takaa toimitusten olevan nopeita ja mutkattomia.