Ege Carpet Tile Sticker
– mattolaatta-asennustarrat

Nopeaa, kestävää ja helppoa mattolaattojen asennusta ilman liimaa

Egen mattolaatta-asennustarroilla aluslattia pysyy vahingoittumattomana

Mattolaatta-asennustarrat liimataan aluslattiaan, jolloin saavutetaan huomattavia etuja aikaa säästävän asennustavan sekä liimattoman asennuksen ansiosta. Mattolaattatarrat on hyväksytty sekä julkitila- että kotikäyttöön.
 

Liimattoman asennustavan hyötyjä:

  • soveltuu kaikille aluslattioille
  • asennustyöstä syntyy vähän jätettä
  • liimattoman asennuksen ansiosta laatta säilyttää alkuperäisen
    kokonsa ja muotonsa
  • kestää kosteutta ja lämpötilan vaihteluita
  • ei vahingoita aluslattiaa
  • mattolaatat on helppo vaihtaa ja kierrättää
  • ei kuivumisaikaa

 

Helppo asennus, vaihto ja kierrätys

Mattolaatta-asennustarrat tarjoavat asennukseen joustavuutta, sillä ne soveltuvat lähes kaikkien aluslattioiden päälle. Mattolaatta-asennustarrat voidaan asentaa suoraan esim. parkettilattian, linoleumilattian, ym. päälle. Mattolaattojen asennus ja vaihtaminen on nopeaa, helppoa ja siistiä. Liimattomasti asennetut mattolaatat ovat myös helppo uudelleen käyttää ja kierrättää. Asennustarrojen kanssa ei tarvitse odottaa liiman kuivumista vaan lattia on heti käyttövalmis. 

Kiinnostuitko Egen mattolaatoista ja liimattomasta asennuksesta?

Kerromme mielellämme lisää ja autamme löytämään juuri oikean mattolaatan projektiisi. Asiantuntijamme ovat kokonaisvaltaisesti apunasi lattiaprojektin toteutuksessa ja tekevät tuote-ehdotukset täsmällisesti toiveitasi kuunnellen. Tavoitat asiakaspalvelumme arkisin klo 8–16 numerosta (09) 260 660 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@orientoccident.fi. Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen sivuillamme tai ottaa suoraan yhteyttä projektimyynnistä vastaaviin avainasiakaspäälliköihimme.

Yhteydenottolomake Projektimyynnin yhteystiedot