Ege Colortec

Korkeatasoista estetiikkaa ja ylellistä mukavuutta. Premium-tason laadukkuutta edustava Ege Carpetsin Colortec-konsepti tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa korkealaatuisesti räätälöidyt kokolattiamatot hotelleihin, toimistoihin ja muihin julkitilakohteisiin.

Kokolattiamatto uniikeilla väriyhdistelmillä ja kuoseilla

Alan johtava valmistusteknologia ja esivärjätyn villalangan käyttö tekee Colortec-kokolattiamatoista miltei taidetta, joka viimeistelee kauniisti tilan kuin tilan sisustuksen. Valmistustavan ansiosta Colortec-kokolattiamattojen kuosit sävyineen saadaan viimeisteltyä millintarkasti, mikä tekee kokolattiamattojen yleisilmeestä erityisen korkeatasoisen. Colortec-konseptia onkin hyödynnetty laajasti muun muassa erilaisten luksushotellien sisustuksissa, joissa sisustuksen täytyy vastata korkeimpia standardeja pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Colortec-konseptilla voidaan toteuttaa tismalleen kohteen sisutuksen sävyihin tai brändiväreihin sopivia kokolattiamattoja. Kuosin voi suunnitella mittatilaustyönä tai valita Colortec-katalogista, josta löytyy kymmeniä kauniita vaihtoehtoja.

Vakioleveydet Colortec-kokolattiamatoille ovat 400 ja 500 cm. Erikseen saatavilla on myös kapeampia mattoja, joilla voidaan minimoida materiaalihukka ja varmistaa mahdollisimman tehokas asennus.

Colortec-kokolattiamatoilla on Cradle to Cradle- ja Indoor Air Comfort Gold -sertifioinnit, eli ne ovat ekologisia ja hyvää sisäilmaa tukevia. Lisäksi matot ovat IMO-luokiteltuja, eli ne soveltuvat myös risteilyalusten ja muun meriliikenteen sisustus-  ja kunnostusprojekteihin.

Colortec-konseptia hyödynnetään mm. luksushotellien sisustuksissa, joissa sisustuksen täytyy vastata korkeimpia standardeja pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kerromme Colortec-kokolattiamatoista lisää

Tavoitat asiakaspalvelumme arkisin klo 8–16 numerosta (09) 260 660 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@orientoccident.fi. Voit myös halutessasi täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Tuote-esittelyajan voit varata joko Helsingin keskustan tai Espoon showroomeillemme.

Showroomimme löydät osoitteista:

Mikonkatu 19 , 00100 Helsinki
Avoinna arkisin klo 8-16 ja sopimuksen mukaan.
Mikonkadun puhelinnumero: 050 347 1096

Ruukinkuja 2, 02330 Espoo
Avoinna arkisin klo 8-16 ja sopimuksen mukaan.

Yhteydenottolomake
Kaikki kentät ovat pakollisia.