Ege WOOL100

Egen ylellinen villamattokonsepti hemmottelee niin suunnittelijan luovuutta kuin tilan käyttäjien aisteja. 100-prosenttisesti villasta valmistettavat matot mahdollistavat erittäin voimakkaan värien syvyyden ja upeat katseen vangitsevat kontrastit. Näiden ominaisuuksien avulla valmis lattia loistaa aivan omassa luokassaan.

Egen villamattokonseptin mattojen valmistuksessa on käytetty 100 % villaa, joka tekee mattoihin luksusluokan luonnollisen tuntuman. Matoissa käytetty villa on valmistettu erittäin pitkistä ja siten erityisen kestävistä villakuiduista. Puhtaat villamatot on myös askel kohti parempaa kierrätysjärjestelmää, sillä sekoitettujen villa- ja nailonkuitujen erottaminen käytön jälkeen on edelleen iso ympäristöhaaste. Egen tavoitteena on pystyä erottamaan maton tausta villapinnasta ja kierrättää tausta täysin uusiksi tuotteiksi samalla kun villakuidut kompostoidaan ympäristöä vahingoittamatta. 

Mattojen pehmeä ja paksu rakenne parantaa tilan akustiikkaa tehokkaasti vaimentamalla melua. 100 % villamatot hengittävät, sitovat ja luovuttavat kosteutta ja parantavat näin huoneen sisäilmaa. Villan luonnollinen lanoliini takaa helppohoitoisen maton muodostamalla villalangan pinnalle likaa hylkivän kerroksen. Egen 100 % villamatot ovat erittäin hyvin kulutusta kestäviä ja niillä on ainoana maailmassa käyttöluokka 33 (kova julkitilakäyttö). Villakonseptin matoilla on myös IMO-sertifiointi eli matot soveltuvat erinomaisesti myös laivoihin.

Kokolattiamatto uniikeilla väriyhdistelmillä ja kuoseilla

Rakenteita Egen villakonsepti tarjoaa yhteensä neljä, joista jokainen on yhtä lailla kulutusta kestävä: Colortec, Colortec Stucco, Colortec Accent ja Graphic. Eri rakenteiden yksilölliset erot antavat mahdollisuuden kauniisti erottuvien, maton tekstuurissa itsessään olevien, efektien toteuttamiselle.

Alan johtava valmistusteknologia ja lankavärjätyn villalangan käyttö tekee villakonseptin matoista miltei taidetta, joka antaa syvyyttä ja kontrastia tilan suunnitteluun. Valmistustavan ansiosta mattojen kuosit sävyineen saadaan viimeisteltyä millintarkasti, mikä tekee kokolattiamattojen yleisilmeestä erityisen korkeatasoisen. 

 

Villakonseptissa värivalinnat ja myös kuviointivaihtoehdot ovat rajattomat.

SHE-mattomallisto

SHE-mattomallisto on kunnianosoitus kaikille naisille. Aivan erityisesti se juhlistaa erilaisten taiteenalojen, kuten maalaustaiteen, tekstiilitaiteen ja veistostaiteen parissa toimineita naisia, jotka eivät saaneet ansaitsemaansa tunnustusta omana aikanaan. Malliston ovat suunnitelleet Linnea Blæhr ja Laura Bilde. Heidän käsialaansa on myös ihastuttava Ege ReForm A New Wave -mallisto.

SHE-mattomallisto on uskollinen 1930- ja 1940-lukujen taiteilijoiden suosimia tekniikoita sekä värimaailmaa kohtaan ja kaikki kuosit tehdään käsin. Käsintehtyjen kuosien epätäydellisyys antaa niille luonnollisen ja taiteellisen ulkonäön. Mallisto pitää sisällään vahvoja ja veistoksellisia kuvioita sekä hillittyjä ja pehmeitä muotoja. 

Inspiraatiota ja vaikuttimia mallistoon ammennettiin eri taiteenalojen naisosaajilta. Monet heistä elivät niin ikään taiteilija puolisoidensa varjossa ja ovat saaneet tunnustusta vasta elämänsä jälkeen. Yhtenä inspiraation lähteenä toimi mm. Aino Aalto. 
 

Ege SHE -mattomallisto on teknisiltä ominaisuuksiltaan premium-luokkaa. Tuotteet valmistetaan 100-prosenttisesta villasta, erityisen pitkistä ja siten erityisen kestävistä kuiduista. Näin mattoihin saadaan ylellinen ulkonäkö ja tuntuma. Mattojen voimakas värikylläisyys ja niissä käytetty lankavärjätty villa tuovat ulkoasuun upeaa syvyyttä ja erottuvaa kontrastia. Mattojen pinta on luksus-tason pehmeä, mikä luo moniaistillisen ulottuvuuden mihin tahansa sisustukseen. Samalla pinta tukee tilan käyttäjien hyvinvointia mukavuuden, paremman akustiikan sekä upean estetiikan kautta. 

 

SHE-mallistossa on saatavilla 5 kuosia ja 8 eri väriyhdistelmää.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kerromme Egen WOOL100-mallistosta lisää

Tavoitat asiakaspalvelumme arkisin klo 8–16 numerosta (09) 260 660 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@orientoccident.fi. Voit myös halutessasi täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Tuote-esittelyajan voit varata joko Helsingin keskustan tai Espoon showroomeillemme.

Showroomimme löydät osoitteista:

Mikonkatu 19 , 00100 Helsinki
Avoinna arkisin klo 8-16 ja sopimuksen mukaan.
Mikonkadun puhelinnumero: 050 347 1096

Ruukinkuja 2, 02330 Espoo
Avoinna arkisin klo 8-16 ja sopimuksen mukaan.

Yhteydenottolomake
Kaikki kentät ovat pakollisia.