Kirkby Design

Maailmankuulun Romon tuotemerkkeihin kuuluva Kirkby Design tarjoaa sisustukseen ripauksen englantilaista eleganttiutta. Kankaiden ja tapettien inspiraation lähteenä ovat olleet niin perinteiset vanhat linnat kuin 1960-luvun Carnaby Streetkin.

Kirkby Designin modernit, klassiset ja hauskan retrohenkiset kuviot ja kuosit ovat olleet sisustajien ilona jo vuodesta 2009 lähtien. Brändin kestävät ja kauniit verho- ja huonekalukankaat sopivat erityisesti vaativiin kodinsisustuksen kohteisiin sekä julkisiin tiloihin, kuten hotelleihin ja ravintoloihin. Kirkby Design -valikoimaamme kuuluu useita syttyvyysluokka 1:n vaatimukset täyttäviä sisustustekstiilejä.

Kirkby Design on rennon rohkea mutta samalla myös pehmeä ja hillitympi. Tuotemerkin modernit tekstiilit piristävät ja elävöittävät tilojen ilmettä ainutlaatuisella tavalla. Kankaiden rinnalle on saatavilla Romon tuotemerkeille tyypilliseen tapaan myös sävy sävyyn sopivia tapetteja. 
 

 

Kirkby Design on yhtä aikaa moderni, klassinen ja retro.
Daybed-tyylinen huonekalu verhoiltuna Kirkby Designin vaalen beigellä kohokuvioidulla verhoilukankaalla.
Kirkkaan keltainen samettinen verhoilukangas kahdessa näyttävässä pyöreähkössä nojatuolissa.
Runsas, tummanvihreällä rouhealla samettikankaalla verhoiltu sohva, jolla vaaleanpunainen ja lohenpunainen samettikankainen tyyny.