Liberty

Liberty on trendikäs ja laadukas tuotemerkki, jonka valikoima pitää sisällään innovatiivisia puu- ja kivikuosisia vinyylilattioita sekä PVC-vapaita lattianpäällysteitä. 

Liberty on vinyylilattia, jossa yhdistyvät ajanmukainen tyylikkyys sekä ensiluokkaiset tekniset ominaisuudet. Tuotevalikoimaan lukeutuu kokopintaliimattavia ja lukkopontillisia lattiatuotteita niin kevyemmän kuin kovemman käyttöluokituksen kohteisiin, luokkahuoneista toimistoihin ja liiketiloista teollisuushalleihin.

Kokoja ja paksuuksia on useita ja kiehtovia pintastruktuureja runsaasti. Vinyylilattioiden ulkoasuissa on tarjolla paljon erilaisia puu- ja kivikuoseja. Kaikki Liberty-lattiat on ftalaatittomia ja paloturvallisia, lisäksi ne on suojattu naarmuuntumiselta kovalla PU-pinnoitteella. Liberty Rock 40- ja Liberty Clic 30 -tuotteilla on M1-sisäilmaluokitus.

Liberty Nature on korkealaatuinen, ekologinen ja PVC-vapaa lattianpäällyste. Lukkoponttiasennettavassa tuotteessa on integroitu akustoiva aluskate. Blue Angel -ympäristömerkitty ja Greenguard Gold -sertifioitu Liberty Nature soveltuu erittäin kovaan käyttöön (KL34) ja sillä on 10 vuoden takuu.

Kaikki Liberty-vinyylilattiat soveltuvat myös lattialämmityksen päälle asennettaviksi.

 

Liberty tarjoaa vinyylilattiavaihtoehtoja luokkahuoneisin, toimistoihin, liiketiloihin, teollisuushalleihin...