Liberty

Liberty on laadukkaiden ja kestävien lattianpäällysteiden tuotemerkki, jonka valikoimaan kuuluu sekä puu- että kivikuosisia tyylikkäitä vinyylilattioita, laminaattilattioita sekä PVC-vapaita lattianpäällysteitä. 

PVC-vapaa Liberty Nature

Liberty Nature on korkealaatuinen, ekologinen ja PVC-vapaa lattianpäällyste. Lukkoponttiasennettavassa tuotteessa on integroitu akustoiva alusmateriaali. Blue Angel -ympäristömerkitty ja Greenguard Gold -sertifioitu Liberty Nature soveltuu erittäin kovaan käyttöön (KL34) ja sillä on 10 vuoden takuu.

Liberty Rock-vinyylilattia

Liberty Rock 40 Acoustic -vinyylilattiassa on kaunis mattapintainen, erittäin kestävä ja helppo-hoitoinen Protect Anti-Scratch -pinta. Lattia on helppo asentaa, pohjassa on ääntä eristävä integroitu Sound Tech -aluskate, jolloin se ei tarvitse enää erillistä askeläänikerrosta. Lattialla on 100 % vedenkesto. Liberty Rock 40 Acoustic soveltuu sekä kotikäyttöön että julkitiloihin. Ei sisällä ftalaatteja.

Liberty Xpressions-laminaattilattia

Liberty Xpressions on erittäin kestävä ja pitkäikäinen laminaattilattia koti- ja julkitilakäyttöön. Kotikäytössä lattia soveltuu hyvin mm. eteis- ja oleskelutiloihin ja julkitilakäytössä tavanomaiseen liiketilakäyttöön. Liberty Xpressions -laminaattimallistosta löytyy kauniita kuoseja sekä lämpimissä että viileämmissä sävyissä. Lankkujen sävyn ja ulkoasun viimeistelee mattapinta, joka luo tilaan tyylikkään ja laadukkaan yleisvaikutelman.

Kaikki Liberty-vinyylilattiat soveltuvat myös lattialämmityksen päälle asennettaviksi. Kaikki Liberty-lattiat ovat ftalaatittomia ja paloturvallisia. Kaikki ovat M1-sisäilmaluokiteltuja.

 

Liberty tarjoaa vinyylilattiavaihtoehtoja luokkahuoneisiin, toimistoihin, liiketiloihin, teollisuushalleihin...