Loc Floor

Loc Floor -mallisto pitää sisällään yhteensä viisi erilaista kestävää laminaatti- ja vinyylilattiaa: kaksi myyntitilastojen kärjessä komeilevaa suosikkilaminaattia sekä kolme kokonaan uutta, huippuominaisuuksillaan säväyttävää lattiavaihtoehtoa. Loc Floor -lattioista jokainen valmistetaan alusta loppuun Belgiassa, mikä takaa paitsi tuotteiden korkean laadun myös nopeat, luotettavat ja vähähiilipäästöiset toimitukset Suomeen.    

Loc Floor Elite – luonnollisen tuntuman luksuslaminaatti

Loc Floorin lippulaivana hurmaa kokonaan uusi, aidon puun kauneutta huokuva Loc Floor Elite -laminaatti. Sen täydellisen epätäydellinen pinta saadaan aikaan lankaharjauskäsittelyllä, joka herättää materiaalin eloon ja tuo sen ainutlaatuisuuden kokonaisvaltaisesti aistittavaksi: lämpöä, pehmeyttä sekä rennon luonteikasta rosoisuutta, johon on helppo rakastua.

Puukuosien nyanssit jatkuvat aina lankkujen reunaviisteisiin asti, mikä korostaa valmiin lattiapinnan uniikkia orgaanisuutta. Moderni puristeviisteteknologia takaa laminaatille myös erittäin hyvän kestävyyden kosteutta vastaan. Seitsemän erilaista tammikuosia tarjoavalla Loc Floor Elitellä saadaan aikaan yksityiskohdilla ja tuntumalla ihastuttava lattiapinta lähes mihin tahansa kodin tilaan. 

 

 • Käyttöluokka 32
 • Kestää 24 tunnin kosteusaltistuksen
 • Puristeviisteteknologia – pinnan kuvio jatkuu viisteeseen saakka
 • Aidon puun tuntuinen pinta
 • Uniclic-lukkopontti – helppo ja nopea asennus
 • 25 vuoden takuu asumiskäytössä 

Loc Floor Tender ja Loc Floor Frame – käytännölliset ja elämää kestävät vinyylilattiat

Entistä kattavampi Loc Floor -mallisto on vahvasti juuri tässä ajassa kiinni. Se vastaa kahdella upealla uutuudella myös vinyylilattioiden kasvavaan kysyntään. Loc Floor Tender- ja Loc Floor Frame -vinyylit ovat rakenteeltaan erittäin lujia ja lankut napsahtavat paikoilleen käden käänteessä. Valmis lattia kestää kauniina pitkään myös kovemman kulutuksen kohteissa, kuten lemmikki- ja lapsiperheiden kodeissa.

Molemmat vinyylit ovat erittäin helposti huollettavia ja ne on varustettu aluskatteella, joka vaimentaa tehokkaasti askeläänien kantautumista. Loc Floor Tender- ja Loc Floor Frame -kuosit on suunniteltu pieteetillä ja täydellisiä vaihtoehtoja löytyy niin hillitymmän kuin erottuvamman estetiikan ystäville – saatavilla on useita huipputrendikkäitä kalanruotokuoseja. Loc Floor Frame -vinyylin myyntivaltteihin lukeutuu myös iso lankkukoko.

 

 • Käyttöluokka 33
 • Integroitu aluskate  
 • Loc Floor Frame -vinyylilattioiden askeläänen vaimennusarvo 21 dB
 • 25 vuoden takuu asumiskäytössä 
 • Uniclic-lukkopontti – helppo ja nopea asennus

Loc Floor ja Loc Floor Plus Aqua Protect – tutut laatulaminaatit jokaiseen kotiin

Pitkäikäiset Loc Floor- ja Loc Floor Plus Aqua Protect -suosikkilaminaatit jatkavat Loc Floorin mallistossa. Ne muodostavat kaksikon, joka on vuosien saatossa todistanut luotettavuutensa ja erinomaisuutensa tuhansissa ja taas tuhansissa suomalaiskodeissa. Kauniiden puukuosien kirjo täyttää kaikki toiveet, mitä lattialle asettaa saattaa. Saatavilla on lukuisia tummia ja vaaleampia sävyvaihtoehtoja ajattoman tyylikkääseen sisustamiseen.   

 

 • Helppohoitoinen ja kestävä
 • Käyttöluokka 32
 • Uniclic-lukkopontti – helppo ja nopea asennus
 • Loc Floor Plus Aqua Protect -lattiat kestää kuuden tunnin kosteusaltistuksen
 • Loc Floor -lattioilla 15 vuoden ja Loc Floor Plus Aqua Protect -lattioilla 20 vuoden takuu kotikäytössä

Kiinnostuitko Loc Floor -malliston laminaateista ja vinyyleistä?

 

Kerromme mielellämme lisää uudistuneesta Loc Floor  -lattiamallistosta. Tavoitat asiakaspalvelumme arkisin klo 8–16 numerosta (09) 260 660 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@orientoccident.fi. Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen sivuillamme tai ottaa suoraan yhteyttä jälleenmyynnistä vastaaviin aluepäälliköihimme.

Yhteydenottolomake

Janne Lahtinen
Janne Lahtinen
Aluepäällikkö, Etelä-Suomi, lattioiden jälleenmyynti
Mikko Löytölä
Mikko Löytölä
Aluepäällikkö, Pohjois-Suomi, lattioiden jälleenmyynti
Marko Mikkola
Marko Mikkola
Tekninen myyntipäällikkö, lattioiden projekti- ja jälleenmyynti