Loc Floor

Loc Floor on Orient Occidentin oma hiilineutraali ja M1-sisäilmasertifioitu laminaattilattia. Ensiluokkaista kestävyyttä ja kauniita puukuoseja tarjoava Loc Floor soveltuu erinomaisesti vaativaankin asuinkäyttöön. 

Loc Floor on laminaattilattia, jonka hiilijalanjälki on nolla. Ympäristövastuullinen ja pitkäikäinen lattiatuote soveltuu mitä parhaiten niin erilaisiin asuinkohteisiin kuin myös käyttöluokan 32 mukaiseen julkitilakäyttöön. Loc Floor -laminaateista on saatavilla Loc Floor Plus Aqua Protect -versio, joka kestää jopa 6 tunnin kosteusaltistuksen. 

Monia erilaisia ja -värisiä puukuoseja tarjoava Loc Floor on kustannustehokas vaihtoehto myös suurempien vuokra-asuntokohteiden lattianpäällysteeksi. Loc Floor -laminaatilla on 15 vuoden takuu, ja Loc Floor Plus Aqua Protect -laminaatilla 20 vuoden takuu. Huoleton, varma ja laadukas valinta siis! 

Loc Floor -laminaatit on varustettu patentoidulla ja tiiviillä Uniclic-lukkopontilla, eli asennus ja tarpeen vaatiessa myös lattian irrotus on helppoa ja nopeaa. Tuotteilla on lisäksi suomalainen M1 sisäilmaluokitus. Loc Floor -laminaatteihin on saatavilla lankkujen värien mukaan sävytetyt viimeistelytarvikkeet. Niiden avulla saadaan aikaan täydellisen yhtenäinen ja luonnollisen kaunis lattiapinta.  

 

Loc Floor on vastuullinen, laadukas ja kustannustehokas laminaattivalinta myös suurempiin asuinrakentamisen projekteihin.