WellBAC

Huippulaadukkaiden Milliken-mattolaattojen ominaisuuksiin kuuluu WellBAC Comfort- ja Comfort Plus -pohjat, jotka parantavat tilan akustiikka ja lisäävät mattolaattojen kulutuksenkestoa. 90-prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista valmistettavat WellBAC Comfort -pohjaiset mattolaatat ovat ympäristölle ystävällisempi vaihtoehto muun muassa toimistoihin kouluihin ja kaupallisiin tiloihin. 

WellBAC – Miellyttävän akustiikan ja pitkän käyttöiän puolesta

WellBAC Comfort- ja Comfort Plus -pohjien ominaisuudet ovat  valttia erityisesti avokonttoreissa: ne parantavat akustiikkaa ja hillitsevät hälyä, eli tukevat siten ihmisten hyvinvointia. Uniikki pohjaratkaisu vaikuttaa lisäksi merkittävästi tekstiililattian elinkaaren mittaan: materiaalin käyttöikä pitenee jopa 40–50 prosenttia.

WellBAC Comfort on mattolaattoihin sisäänrakennettu pehmustekerros. Ensiluokkaisesti pehmustetun mattolaattaan päällä on mukava seistä sekä kävellä ja pohja vähentääkin tutkitusti jalkojen lihasten rasitusta. Millikenin mattolaattojen pehmytrakenteiset WellBAC Comfort -pohjat tukevat tilan akustiikkaa ja imevät jopa 60 % enemmän ympäristön ääniä kovapohjaisiin mattolaattoihin verrattuna. Akustiset ominaisuudet vähentävät melutasoa, joka vaikuttaa positiivisesti stressitasoon. WellBAC Comfort  -pohjainen mattolaatta onkin erinomainen vaihtoehto kouluihin, toimistoihin ja kaupallisiin ympäristöihin.

 

WellBAC Comfort Plus -pohja imee jopa 60 % enemmän ympäristön ääniä kuin kovapohjainen mattolaatta. Lisäksi se vähentää askelääniä jopa 40 %.
Lähikuva harmaasta läikikäskuvioisesta kokolattiamatosta.

WellBAC Comfort -pohjan hyödyt:

 • erinomaiset akustiset ominaisuudet (jopa 31dB)
 • ainutlaatuinen kosteuden läpäisevyys
 • lisää mattolaatan kulutuksen kestävyyttä
 • vähentää jalkojejn lihasten rasitusta

 

WellBAC Comfort -pohjan rakenne:

 1. Pintakerros
 2. Välipohjakerros ja pohjakerrros
  - Tuovat tuotteeseen mm. mittavakautta
 3. WellBAC -pehmustekerros
  - Vaimentaa askelääniä ja tekee lattiasta miellyttävän jalan alla
 4. Huopapohja

Kiinnostuitko Millikenin tuotteista?

Kerromme mielellämme lisää Milliken-tuotteista ja autamme löytämään juuri oikean tekstiililattiatoteutuksen projektiisi. Asiantuntijamme ovat kokonaisvaltaisesti apunasi lattiaprojektin toteutuksessa ja tekevät tuote-ehdotukset täsmällisesti toiveitasi kuunnellen. Kysy lisätietoja tai varaa aika showroom-esittelyyn asiakaspalvelustamme.

Tavoitat asiakaspalvelumme arkisin klo 8–16 numerosta (09) 260 660 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@orientoccident.fi. Voit myös halutessasi täyttää sivun alalaidasta löytyvän yhteydenottolomakkeen, tai ottaa suoraan yhteyttä projektimyynnistä vastaaviin avainasiakaspäälliköihimme.

Yhteydenottolomake
Kaikki kentät ovat pakollisia.