Moduleo

Moduleo-vinyylilattiat suunnitellaan ja valmistetaan Belgiassa. Ne ovat kauneudestaan ja kestävyydestään tunnettuja ympäri Euroopan – ja koko maailman. Valinnan vapautta juhlistava tuotemerkki tarjoaa uniikkeja vinyylilattiaratkaisuja moniin erilaisiin kohteisiin, julkitiloihin ja koteihin.  

Bistro O Mat ravintola

Moduleo Roots -vinyylilattiat ovat täynnä eläväisyyttä ja luonnetta 

Moduleon Roots-mallisto on orgaanisten kuosien runsaudensarvi: mukana on lämpimiä puuklassikoita kuten tammi ja saksanpähkinä, levollisuutta henkiviä luonnonkiviä sekä leikkisän trendikkäitä terazzokuoseja.  

Roots-malliston designin inspiraationa toimi sukellus sisustusalan eri laitamille: jännittävät värisävyt, kiehtovat muodot sekä tunteita herättävät materiaalit innoittivat suunnittelijoita luomaan kokonaan uuden vinyylilattioiden tuoteperheen. 

 

Moduleo Roots -vinyylilattiat
 • Käyttöluokka KL33, kestää hyvin naarmuja, tahroja, kolhuja ja kosteutta
 • Lämmin tuntuma
 • Askeläänen vaimennus 3 dB, Xtrafloor Flex Pro -aluskatteen kanssa 10 dB
 • Alustaan liimattava ja mittavakaa, sopii käytettäväksi myös lattialämmityksen kanssa
 • Erittäin helppohoitoinen

 

Moduleo Moods -vinyylilattiat – monimuotoisten mahdollisuuksien mallisto 

Moduleon Luxury Vinyl Tiles -tuoteperheeseen kuuluva Moods-mallisto tarjoaa ainutkertaista tyylikkyyttä, pitkää käyttöikää sekä koko joukon luovuutta ruokkivia ominaisuuksia. Erilaisia laattamuotoja, kuviointeja, värejä ja tekstuureja voidaan yhdistellä toisiinsa lukemattomilla tavoilla. Mikä mahtava inspiraation lähde toimistojen, liikehuoneistojen ja muiden julkitilojen kuin myös kotikohteiden suunnitteluun!   

 

Kauneuden kollaasi kestää kovaakin käyttöä  

Moods-vinyylilattioiden joukosta löytää suosikkiyhdistelmänsä jokainen – olivatpa mieltymykset perinteisen, modernin tai vaikka vintagetyylin suuntaan. Kaikki tuotteet on valmistettu huippulaadukkaasta vinyylimateriaalista, eli valmiin lattiapinnan elinkaari ulottuu pitkälle tulevaisuuteen. 

Helppo ja nopea asennus – ympäristölle ystävällinen valmistus

Moduleo Moods -vinyylilattiat on suunniteltu erittäin helposti ja nopeasti asennettaviksi, ja esimerkiksi uudistettava tila saadaan nopeasti takaisin käyttöön. Moduleo on yhtiönä sitoutunut ympäristöystävällisiin tuotantoprosesseihin: lattioiden valmistuksessa hyödynnetään muun muassa kierrätettäviä materiaaleja. Moods-malliston vinyylilattiat ovat lisäksi ftalaatittomia.

 

Moduleo Moods -vinyylilattiat
 • Käyttöluokka KL33, kestää hyvin naarmuja, tahroja, kolhuja ja kosteutta
 • Lämmin tuntuma
 • Askeläänen vaimennus 3 dB, Xtrafloor Flex Pro -aluskatteen kanssa 10 dB
 • Alustaan liimattava tai kelluva asennus, sopii käytettäväksi myös lattialämmityksen kanssa
 • Mittavakaa materiaali 
 • Erittäin helppohoitoinen

Haluaisitko lisätietoa Moduleo-vinyylilattioista?

Pyydä tarjous tai varaa tuote-esittely asiakaspalvelustamme. Tavoitat asiakaspalvelumme arkisin klo 8–16 numerosta (09) 260 660  tai sähköpostitse asiakaspalvelu@orientoccident.fi. Voit myös halutessasi täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen ja palaamme asiaan mahdollisimman pian. Tuote-esittelyajan voit varata joko Helsingin keskustan tai Espoon showroomeillemme.

 

Showroomimme löydät osoitteista:

Ruukinkuja 2, Espoo, 02330

Avoinna arkisin klo 8–16  ja sopimuksen mukaan

 

Mikonkatu 19, 00100 Helsinki

Avoinna arkisin klo 8–16 ja sopimuksen mukaan

050 347 1096

Yhteydenottolomake
Kaikki kentät ovat pakollisia.