Organoid

Ihastuttavat Organoid-tuotteet ovat ekologista sisustamista parhaimmillaan ja tuovat luonnon suoraan sisätiloihin. Materiaalin tuoksu, tuntuma ja ulkoasu vie ajatukset suoraan Alppien vehreisiin maisemiin. Runsas valikoima upeita pintamateriaaleja sisältää ratkaisuja seinäpinnoille, lasiseinille sekä kalusteisiin. 

Aistikkaita pintoja

Aidoista luonnon raaka-aineista valmistettavien pintamateriaalien avulla voidaan luoda moniaistillisia sisustuksia muun muassa koteihin, edustustiloihin, ravintoloihin, hotelleihin, myymälöihin sekä muihin kaupallisiin kohteisiin.

Materiaalien valmistusprosessin lämpö ja käsittelyaika saavat aikaan tuotteiden hypoallergisuuden, joten luonnonantimista pääsee nauttimaan myös herkimmätkin. 

 

 

Materiaaleja on mistä valita kuten ruusunlehtiä, kahvinpuruja, kukkakedon antimia ja sammalta

 

Julkitoihin soveltuvat tapetit ja tarrapohjaiset tuotteet

Itävallassa valmistettavat Organoid-tuotteet soveltuvat seinien, lasiseinien sekä erilaisten kalustepintojen päällystämiseen. Saatavilla on sekä tapetin tavoin kiinnitettäviä että valmiiksi tarrapintaisia ratkaisuja. Organoid-materiaalien paloturvallisuus on testattu seinäpintoina, eli ne soveltuvat myös julkitilakäyttöön. 

Parhaat ominaisuudet: 

  • Monipuolinen käytettävyys 
  • Ekologisia luonnonmateriaaleja 
  • Runsas valikoima 
  • Hypoallergeenisia eli eivät allergisoi 

Kysy lisää Organoid-tuotteistamme

Johanna Ahonen
Johanna Ahonen
Customer Experience Manager, projektimyynti
Kari Suonpää
Kari Suonpää
Avainasiakaspäällikkö, projektimyynti
Janne Järvinen
Janne Järvinen
Avainasiakaspäällikkö, projektimyynti
Tulan Vainio
Tulan Vainio
Tuotepäällikkö, projektimyynti