Parky

Aito puupinta ja ensiluokkainen kestävyys tekevät Parkystä tyylikkään ja toimivan valinnan moneen eri tilaan ja tarkoitukseen. Julkisissa tiloissa Parky-puulattian takuu on 10 vuotta, kuluttajakäytössä takuu on elinikäinen.  

Parky on markkinoiden kestävin puulattia. Sen käyttöluokka on 33, eli se kestää hyvin niin kulutusta, naarmuuntumista, kolhuja kuin kosteutta. Parky-lattia sopii loistavasti paitsi koteihin myös julkisten tilojen vaativaan käyttöön. 

Parky-puulattian kestävyys on ainutlaatuisten teknisten ominaisuuksien summa: laudoissa on kahdeksan kovan lakkakerroksen Titanium finish -viimeistely sekä erittäin luja HDF-ydin. Lisäksi puulattian saumoissa on hyödynnetty ainutlaatuista Aqua Sealing Complete -teknologiaa, joka estää nesteen ja kosteuden pääsemisen saumojen kautta lattian rakenteisiin.

Aidon puun tuntu ja ulkonäkö 

Parky-puulattian pinnassa 0,6 mm:n paksuinen aito puuviilu, joka tekee jokaisesta laudasta ja lattiasta yksilöllisen. Parkyn aito puupinta on tuntumaltaan lämmin ja luonnollinen – se luo tilaan arvokkaan ja laadukkaan yleisvaikutelman. Parky-lankuissa on valittavana useita upeita, luonnollisen kauniita vaihtoehtoja muun muassa tammesta ja pähkinäpuusta.

Kestävä myös ympäristölle

Parkyn kestävyys on myös vastuullista kestävyyttä: Parky-lankut on valmistettu ekologisesti luonnonvaroja säästäen ja kaikki niissä käytetty puu on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi Parky-lattiat ovat täydellisesti kierrätettävissä. Parky Deluxe -malliston tuotteet on viimeistelty myös akustisesti ensiluokkaisiksi. Niissä on askelääniä pehmentävä korkkipohja.

  • Kestää kolhuja, naarmuuntumista ja kosteutta (jopa 12 tunnin suora altistus)
  • Helppo asentaa, soveltuu myös lattialämmityksen päälle
  • Laudan pinnalla kahdeksan lakkakerroksen Titanium Finish -viimeistely
  • Monia upeita lankku- ja kalanruotomallistoja
  • Lankut ovat täysin kierrätettävissä
     
Sisustuskuva Swing House-toimitalon aulatilasta, jossa leveälankkuinen Parky-puulattia, sekä punaisten tuolien pöytäryhmiä. Taustalla konjakinruskea nahkasohva.