Project Floors

Saksalainen Project Floors on laadukas ja turvallinen valinta vinyylilattiaa etsivälle. Sen pitkäikäiset tuotteet soveltuvat muun muassa koteihin, ravintoloihin, hotelleihin, kouluihin, urheilutiloihin sekä terveydenhuoltoalan kohteisiin. 

Project Floors -mallisto on runsas ja monipuolinen. Erilaisia lankku- ja laattakuoseja on tarjolla lukuisia: puuta, kiveä, keraamista – näyttäviä, hillittyjä ja myös yksilöllisiä vaihtoehtoja moniin eri käyttötarkoituksiin kodeissa ja julkitiloissa. Osa tuotteista soveltuu myös  käyttöluokkien 33/42 ja 34/43 mukaiseen kovaan julkitilakäyttöön. Kiinnitystavoissa on valittavissa liimaus tai lukkopontti. 

Project Floors -vinyylilattiat ovat turvallisia ja hygieenisiä. M1-sisäilmaluokitetut, paloturvalliset ja ftalaatittomat tuotteet antavat hyvän pidon jalan alla. Project Floors -vinyylilattioilla on kansainvälinen Indoor Air Comfort Gold -sertifikaatti, joka on todiste hyvää sisäilmaa tukevasta tuotteesta.    

Tyylikäs Project Floors -designlattia on myös ympäristöystävällinen ratkaisu. Tuotteiden valmistuksessa käytetään uusiutuvaa energiaa ja raaka-aineena hyödynnetään tehtaan omaa tuotantojätettä, kierrätetyn aineksen osuus uusista tuotteista on keskimäärin 27 prosenttia. Pitkäikäinen lattia on käyttönsä jälkeen lisäksi täysin kierrätettävissä.