Purline

Hiilineutraali Purline on markkinoiden kestävin ja ekologisin polyuretaanilattia. Biopohjaisista raaka-aineista valmistettujen Purline-laattojen ja -mattojen avulla voidaan toteuttaa lattiapintoja, jotka ovat erittäin kulutuskestäviä sekä vaivattomasti puhdistettavia ja desinfioitavia – tyylikästä ulkoasua unohtamatta. 

Helposti käytön jälkeen kierrätettävä, täysin hajuton ja vedenkestävä Purline ei sisällä mitään haitallisia aineita, kuten PVC:tä, klooria, pehmentimiä tai liuottimia, eli se on myös käyttäjäturvallinen valinta. Purline-lattian käyttöluokka on 34/43 ja sillä on suomalainen M1-sisäilmapäästöluokitus.

Vastuullisesti tuotettu ja helposti kierrätettävä lattiamateriaali

Purline-lattiat valmistetaan kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen Saksassa. Tuotannon pääraaka-aineet ovat rypsi- ja risiiniöljy sekä kalkki. Lisäksi kaikki valmistuksessa käytetty energia on uusiutuvaa eikä tuotantoprosessissa käytetä lainkaan vettä. Purlinen toimituksesta Suomeen syntyvä hiilijalanjälki on kompensoitu täysimääräisesti tukemalla Gold Standard -sertifioituja ympäristöhankkeita.

Purline-matot ja -laatat ovat fiksu valinta rakennusalan kiertotalouden edistämiseksi: biopohjainen tuote on käyttönsä jälkeen helposti ja tehokkaasti kierrätettävissä esimerkiksi uusien rakennusmateriaalien valmistuksessa. Purlinen vastuullisuuden todistavat sille myönnetyt kolmannen osapuolen kansainväliset Cradle to Cradle silver- ja Greenguard Gold -sertifikaatit sekä EPD-ympäristöseloste.

Pysyvästi kestävä lattia kouluihin, päiväkoteihin, sairaaloihin...

Purline soveltuu erityisen hyvin vaativaan julkitilakäyttöön. Sen avulla saadaan aikaan täydellisen toimivia ja tyylikkäitä lattioita mm. terveydenhuolto- ja hoiva-alan kohteisiin, kouluihin, päiväkoteihin sekä toimistoihin, myymälöihin ja ravintoloihin.

Purline-lattian kaunis pinta pysyy uudenveroisena ja sen ominaisuudet säilyvät samoina myös jatkuvassa, pitkäkestoisessa ja kovassa kulutuksessa. Purlinen pinta palautuu aina uudelleen tasaiseksi myös raskaiden huonekalujen alta.

Helppohoitoinen ja taloudellinen polyuretaanilattia

Purline on täysin vedenkestävä ja pinnaltaan läpäisemätön lattiamateriaali, eli sen puhtaanapito ja desinfiointi on vaivatonta. Saumattoman ja vähäkitkaisen Purline-pinnan moppaus on nopeaa eikä lattiapinnan säilyminen hyvänä edellytä säännöllistä vahausta tai muita huoltokäsittelyjä.

Purlinen elinkaarikustannukset ovatkin moniin muihin lattiapintoihin verrattuna edulliset: materiaalin vaivattoman puhtaanapidon avulla voidaan saavuttaa jopa 30 prosentin säästö siivouskustannuksissa.

 

Luonnonmukaisia raaka-aineita jopa 95 %