Purline

Hiilineutraali Purline on kestävä ja biopohjaisista raaka-aineista valmistettu polyuretaanilattia. Purline-lattianpäällysteen avulla voidaan toteuttaa lattiapintoja, jotka ovat erittäin kulutuskestäviä sekä vaivattomasti puhdistettavia ja desinfioitavia – tyylikästä ulkoasua unohtamatta. 

Kestävä ja turvallinen lattianpäällyste kouluihin, päiväkoteihin, sairaaloihin

Vaativassa julkitilakäytössä, kuten esimerkiksi kouluissa, päiväkodeissa, terveydenhuollon tiloissa ja toimistoissa pintamateriaalien tulee kestää kovaa kulutusta sekä olla helppohoitoisia ja käyttäjilleen turvallisia. Laadukas, käyttöluokaltaan tilan kulustasoon soveltuva lattiamateriaali vastaa teknisiltä ominaisuuksiltaan tilan vaatimuksiin sekä kestää kauniina pitkään.

Purline-biopolyuretaanilattia täyttää julkitilojen pintamateriaaleilta edellytettävät vaatimukset. Rypsi- ja risiiniöljystä sekä kalkista valmistetun Purlinen käyttöluokka on 34/43, eli se soveltuu erittäin kovaan julkitilakäyttöön ja kevyen teollisuuden käyttöön.

Purline on myös tilan käyttäjien terveyden ja hyvinvoinnin kannalta turvallinen valinta, sillä lattiamateriaali ei sisällä haitallisia aineita, kuten PVC:tä, klooria, pehmentimiä tai liuottimia.

Helppohoitoinen ja taloudellinen polyuretaanilattia

Vedenkestävän, saumattoman ja vähäkitkaisen Purlinen puhtaanapito ja desinfiointi on helppoa, eikä lattianpäällyste vaadi säännöllistä vahausta tai muita huoltokäsittelyjä.

Purlinen elinkaarikustannukset ovatkin moniin muihin lattiapintoihin verrattuna edulliset: materiaalin vaivattoman puhtaanapidon avulla voidaan saavuttaa jopa 30 prosentin säästö siivouskustannuksissa.

Vastuullisesti tuotettu ja helposti kierrätettävä lattianpäällyste

Purline-lattianpäällysteet valmistetaan kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen Saksassa. Kaikki valmistuksessa käytetty energia on uusiutuvaa, eikä tuotantoprosessissa käytetä lainkaan vettä. Purlinen toimituksesta Suomeen syntyvä hiilijalanjälki on kompensoitu täysimääräisesti tukemalla Gold Standard -sertifioituja ympäristöhankkeita.

Purline-matot ja -laatat ovat fiksu valinta rakennusalan kiertotalouden edistämiseksi: biopohjainen tuote on käyttönsä jälkeen helposti ja tehokkaasti kierrätettävissä esimerkiksi uusien rakennusmateriaalien valmistuksessa. 

Purline-biopolyuretaanilattialle on myönnetty:

  • Cradle to Cradle -sertifikaatti
  • Greenguard Gold -sertifikaatti
  • EPD-ympäristöseloste
  • M1-sisäilmaluokitus

 

Purlinen toimituksesta Suomeen syntyvä hiilijalanjälki on kompensoitu täysimääräisesti tukemalla Gold Standard -sertifioituja ympäristöhankkeita.

Tutustu Purlinen mallistoihin ja tilaa näytteet

Purline-valikoimastamme löytyy puukuvioituja lankkulattioita eri leveyksillä, sekä värikkäitä ja kivikuvioituja erittäin leveiden rullien mallistoja. Wineo Purline 1500 Wood L ja XL-mallistoissa eri sävyisiä kuoseja on 16, Wineo Purline 1500 chip rulla -mallistossa väri- ja kuosivaihtoehtoja on jopa 24 ja Wineo Purline 1500 stone XL -mallistossa erisävyisiä kuosivaihtoehtoja on 8.

Tutustu Purline referensseihimme

Haluaisitko lisätietoa Purlinesta? Pyydä tarjous tai varaa tuote-esittely asiakaspalvelustamme

Tavoitat asiakaspalvelumme arkisin klo 8–16 numerosta (09) 260 660 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@orientoccident.fi. Voit myös halutessasi täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Tuote-esittelyajan voit varata joko Helsingin keskustan tai Espoon showroomeillemme.

Showroomimme löydät osoitteista:

Mikonkatu 19 , 00100 Helsinki
Avoinna arkisin klo 8-16 ja sopimuksen mukaan.
Mikonkadun puhelinnumero: 050 347 1096

Ruukinkuja 2, 02330 Espoo
Avoinna arkisin klo 8-16 ja sopimuksen mukaan.

Yhteydenottolomake
Kaikki kentät ovat pakollisia.