Purline

Purline on kestävä ja biopohjaisista raaka-aineista valmistettu polyuretaanilattia, joka yhdistää huippuluokan suorituskyvyn, ekologisen kestävyyden ja kauniin muotoilun. Se soveltuu erinomaisesti tiloihin, joissa vaaditaan korkeaa suorituskykyä.

Lattiapintojen vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin

Vietämme sisätiloissa keskimäärin 85-90 % ajastamme. Lattiapintojen merkitys hyvinvoinnille on monipuolinen ja monitahoinen. Laadukkaat ja asianmukaisesti valitut lattiapinnat voivat vaikuttaa sekä fyysiseen että psyykkiseen hyvinvointiin.

Purline-biopolyuretaanilattia on valmistettu biopohjaisista raaka-aineista, kuten rypsi- ja risiiniöljystä sekä kalkista. Se on tilan käyttäjien terveyden ja hyvinvoinnin kannalta turvallinen valinta, sillä lattiamateriaali ei sisällä haitallisia aineita, kuten PVC:tä, klooria, pehmentimiä tai liuottimia. Lattiapinta on myös täysin tuoksuton ja edistää terveellistä sisäilmaa ja sopii erinomaisesti tiloihin, joissa arvostetaan hyvinvointia. 

Purline-lattia tarjoaa ergonomiaa ja mukavuutta, vähentää kehon kuormitusta ja voi auttaa ehkäisemään selkävaivoja ja muita tuki- ja liikuntaelinsairauksia. Purline vähentää myös liukastumisriskiä ja tapaturmia.

Kauniita tiloja ja mielen hyvinvointia

Lattiapinnoilla on merkittävä vaikutus tilan akustiikkaan, ja laadukkaat materiaalit voivat vähentää äänien kaikumista, luoden rauhallisemman ympäristön. Myös visuaalisesti kaunis tila vaikuttaa mielialaan ja viihtyvyyteen. Purline-lattian askeläänen eristävyys on erinomainen ja se tarjoaa laajan valikoiman värejä ja kuoseja, joten voit luoda juuri sellaisen lattiapinnan kuin haluat. 
 

Helppohoitoinen ja taloudellinen

Kestävän kehityksen mukaisesti tiloihin halutaan mahdollisimman pitkäikäisiä ja kestäviä tuotteita. Purline-lattioilla on käyttöluokka 34/43, eli se soveltuu erittäin kovaan julkitilakäyttöön ja kevyen teollisuuden käyttöön. Purline biopolyuretaanilattia tarjoaa huippuluokkaisen kestävyyden, naarmuuntumattomuuden ja se kestää erinomaisesti UV-säteilyä, säilyttäen alkuperäisen ulkonäkönsä pitkään. Purline-lattioilla on julkitilakäytössä 15 vuoden takuu ja kotikäytössä elinikäinen takuu.

Purline-lattian puhtaanapito on helppoa, sillä se ei ime likaa itseensä eikä sen pinta vaadi uudelleenkäsittelyjä elinkaarensa aikana, jolla saavutetaan merkittäviä kustannussäästöjä.

Purline on lattianpäällyste, joka on suunniteltu vastaamaan erityisesti julkisten tilojen, toimistojen, terveydenhuollon ja koulujen korkeisiin vaatimuksiin.

Vastuullisesti tuotettu ja helposti kierrätettävä

Purline-lattianpäällysteet valmistetaan kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen Saksassa. Kaikki valmistuksessa käytetty energia on uusiutuvaa, eikä tuotantoprosessissa käytetä lainkaan vettä. 

Purline-matot ja -laatat ovat fiksu valinta rakennusalan kiertotalouden edistämiseksi: biopohjainen tuote on käyttönsä jälkeen täysin kierrätettävissä.

Tutustu Purlinen mallistoihin ja tilaa näytteet

Purline-valikoimastamme löytyy puukuvioituja lankkulattioita eri leveyksillä, sekä värikkäitä ja kivikuvioituja erittäin leveiden rullien mallistoja. Wineo Purline 1500 Wood L ja XL-mallistoissa eri sävyisiä kuoseja on 16, Wineo Purline 1500 chip rulla -mallistossa väri- ja kuosivaihtoehtoja on jopa 24 ja Wineo Purline 1500 stone XL -mallistossa erisävyisiä kuosivaihtoehtoja on 8.

Tutustu Purline referensseihimme

Haluaisitko lisätietoa Purlinesta? Pyydä tarjous tai varaa tuote-esittely asiakaspalvelustamme

Tavoitat asiakaspalvelumme arkisin klo 8–16 numerosta (09) 260 660 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@orientoccident.fi. Voit myös halutessasi täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Tuote-esittelyajan voit varata joko Helsingin keskustan tai Espoon showroomeillemme.

Showroomimme löydät osoitteista:

Mikonkatu 19 , 00100 Helsinki
Avoinna arkisin klo 8-16 ja sopimuksen mukaan.
Mikonkadun puhelinnumero: 050 347 1096

Ruukinkuja 2, 02330 Espoo
Avoinna arkisin klo 8-16 ja sopimuksen mukaan.

Yhteydenottolomake
Kaikki kentät ovat pakollisia.