Romo

Klassisen ja modernin muotokielen kekseliäästi yhdistäviä huonekalu- ja verhokankaita sekä tapetteja – niistä on Romo tunnettu. Maailmankuulu tuotemerkki tarjoaa ajattoman hienostunutta tyylikkyyttä, vivahteikkaalla ja runsaalla väripaletilla viimeisteltynä.

Ympäri maailman arvostettu Romo on saanut osakseen suuren suosion erityisesti Pohjoismaissa. Ja hyvästä syystä – Romon herkullisissa kuoseissa toistuvat kasviaiheet, geometriset kuviot sekä linjakkaat raidat ainutlaatuisen upealla tavalla. Romo on jatkuvasti alan korkeimmalla aallonharjalla: tuotemerkillä on oma in-house -tiimi, joka suunnittelee kuosit ja lanseeraa malliston kaksi kertaa vuodessa keväällä ja syksyllä.

Romon ylellisillä kankailla voidaan luoda harmonisen kauniita kokonaisuuksia niin kodeissa kuin julkisissa tiloissa.  Tuotemerkillä on runsas kirjo kankaita verhoiluun. Mukana on niin kirjavia kuin yksivärisiä tekstiilejä, sekä myös pehmeitä plyysihuonekalukankaita.

Värien loistoa – verhokankaita, tapetteja ja irtomattoja

Romon ylellisillä verhokankailla voidaan luoda esteettisiä valon tunnelmia moniin erilaisiin tiloihin. Verhokankaat on tarkoitettu tasokkaaseen kodin sisustamiseen, mutta mukana on vaihtoehtoja myös julkitiloihin. Myös ohuen ohuita valoverhoja on saatavilla.

Romon tapeteilla saadaan aikaan viimeistelty ja edustava, tarvittaessa myös rennon leikkisä ilme tilaan. Runsaasta mallistosta löytyy sekä muodikkaita että klassisia vaihtoehtoja, jotka on väreiltään sovitettu Romo-kankaisiin. Romon tuotevalikoimiin kuuluu myös tyylikkäitä irtomattoja. 
 

 

Romossa on erityistä sävyjen ja kuosien ainutlaatuinen yhteensopivuus, joka kattaa niin tapetit, kankaat kuin irtomatot.