Synsisal

Luonnonkuituna sisalin käyttö julkitilakohteissa on ollut mahdotonta, mutta nyt Synsisal ratkaisee tämän ongelman valmistamalla täysin aidon sisalin näköisiä, kierrätyskuiduista kudottuja upeita mattoja, jotka kestävät kovaakin käyttöä. 

Sisalin luonnollista kauneutta, ilman rajoituksia 

Synsisalissa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla sisalin rouhea pintatekstuuri ja hillitty kauneus poikkeukselliseen kestävyyteen ja vaivattomuuteen. Luonnonsisalia täydellisesti jäljittelevä pinta kudotaan ECONYL-kierrätyskuiduista, jotka valmistetaan kierrättämällä mm. vanhoja kalastusverkkoja. Kierrätysmateriaalia käyttämällä säästyy vettä ja vähennetään hiilidioksidipäästöjä.  

Näin syntyy ihastuttava matto, jonka kestävyys on myös omaa luokkaansa – Synsisal-mattojen käyttöluokka on 33, mikä tarkoittaa niiden soveltuvan myös vaativaan julkitilakäyttöön. Synsisal-matoilla on siten mahdollista toteuttaa sisalmatot kaikkiin tiloihin: mahdollisuuksien rajana on vain mielikuvituksesi. 

 

Synsisal-matot soveltuvat vaativaankin julkitilakäyttöön

Ajatonta, kestävää sisustamista 

Tarkkaan harkituissa mallistoissa toistuvat perinteisestä sisalista tutut kudontamallit trendikkäissä mutta ajattomissa väreissä. Erilaisilla kudonnoilla on helppo tuoda sisustukseen erilaista ilmettä ja ryhtiä. Tuotteet valmistetaan ja varastoidaan Euroopassa, mikä takaa nopeat toimitukset.  

Kokolattiamattojen lisäksi Synsisalin valikoimaan kuuluvat myös näyttävät ja tyylikkäästi viimeistellyt kantatut matot. Kanttausvaihtoehtoja löytyy kaikkiaan neljä: ylellinen piilokanttaus, huomaamaton lankakanttaus, ja kaksi erilaista nauhakanttausta. Kauniilla, mittoihin valmistetuilla irtomatoilla on helppo muuttaa niin olohuoneen, myymälän kuin ravintolankin ilmettä.  

Kysy lisää Synsisal-matoista

Johanna Ahonen
Johanna Ahonen
Customer Experience Manager, projektimyynti
Kari Suonpää
Kari Suonpää
Avainasiakaspäällikkö, projektimyynti
Janne Järvinen
Janne Järvinen
Avainasiakaspäällikkö, projektimyynti
Tulan Vainio
Tulan Vainio
Tuotepäällikkö, projektimyynti