Villa Nova

Villa Nova on aikaansa seuraavan kodinsisustajan luottomerkki, joka kuuluu Romon tuoteperheeseen. Sen huonekalu- ja verhokankaat, tapetit sekä irtomatot ovat tyypillisesti väreiltään hillittyjä. Villa Novan kuosien kuvioinnit pitävät sisällään modernia muotokieltä, tekstuurit saavat monesti innoituksensa luonnosta.   

Luova sisustaja ihastuu Villa Nova -kankaisiin. Vuonna 1993 perustetun tuotemerkin oman suunnittelutiimin luomilla harmonisen hehkuvilla väreillä ja runsailla yksityiskohdilla on helppo toteuttaa yksilöllinen sisustus. Kokoelmasta löytyy laaja valikoima erilaisia painettuja ja kudottuja kankaita niin verhoiluun kuin verhoiksi sekä irtomattoja kodin sisustamiseen.

Villa Nova kuuluu Romon tuoteperheeseen, se on sen nuorekkaita ja trendikkäitä ideoita pursuava jäsen. Itämaiset ornamentit, metallimaisen kiiltävät pinnat ohuen ohuet silkkimäiset valoverhot ovat osa säkenöivän kaunista tuotemerkkiä. Uutuuksien lisäksi mukana on myös klassisen linjakkaita vaihtoehtoja. Tuotemerkin tarjontaan kuulu myös huonekalu- ja verhokankaita julkitilojen sisustamiseen.

Villa Nova -tapeteilla voidaan toteuttaa rohkeita ideoita. Koristeellisissa kuvioinneissa on itämaista eksotiikkaa, johon tuo ylellisyyttä upea metallin ja helmiäisen hehku. Viehättävät kasviaiheet sopivat puolestaan modernin romantikon sisustukseen. Villa Nova -tapetteja  ja -kankaita yhdistelemällä saadaan aikaan hurmaava kokonaisuus, jossa on rento ripaus leikkimieltä.

 

Villa Nova on Romo-tuoteperheen nuorekkaita ja trendikkäitä ideoita pursuava jäsen.