Olemme SATOn vuoden 2021 yhteistyökumppani

”Ehdottoman hieno uutinen, josta koko henkilökuntamme voi olla ylpeä. Jatkuvuus ja laaja-alaisuus sekä SATOn kanssa avoimesti jaetut tavoitteet ovat olleet pitkän kumppanuutemme perusta. Hienoja tuloksia on tehty yhdessä”, sanoo Orient Occidentin varatoimitusjohtaja Timo Järvinen

Yksi Suomen suurimmista vuokranantajayrityksistä SATO valitsi Orient Occidentin vuoden 2021 yhteistyökumppanikseen. Orient Occident on vuosien saatossa toimittanut SATOn vuokrakoteihin lattiamateriaaleja niin yksittäisten huoneistojen korjauksiin kuin tuhansien neliöiden uudiskohteisiin. SATOn hankintapäällikkö Mari Pesonen kuvailee valinnan taustoja seuraavasti 

– Yhteistyö Orient Occidentin kanssa on toiminut hienosti. Me olemme SATOssa olleet erittäin tyytyväisiä Orient Occidentin tuotteisiin niin laadun kuin asennettavuuden puolesta. Orient Occidentin positiivinen yrityskulttuuri, yhteistyökyky ja vahva ammattilaisen ote näkyy meille kaikessa heidän toiminnassaan. 
 
Orient Occidentin varatoimitusjohtaja Timo Järvinen haluaa osoittaa kiitoksensa tunnustuksesta SATOn ja samalla myös koko oman yhtiönsä tiiviille työporukalle. 

– Jatkuvuus on mielestäni tässä asia, jonka merkitystä ei voi liiaksi korostaa. Saamamme tunnustus kuuluu yhtä lailla ihan jokaiselle työntekijällemme. Yhteydenpito asiakkaan kanssa, toimitukset ja niiden valvonta, varastoinnit, urakoitsijoiden kouluttamiset ja niin edelleen – kaikki meidän päivittäinen tekemisemme tähtää yhteen ja samaan maaliin, asiakkaamme luotettavaan ja asiantuntevaan palvelemiseen kestävien sisustusten luomisessa.      

– Mielestäni kumppanuutemme SATOn kanssa on pohjautunut avoimeen ajatustenvaihtoon kaikissa tilanteissa. Tämä on hyvän kumppanuuden perusta, johon tukeutumalla olemme voineet toteuttaa molemmin puolin tuloksellisia projekteja.     
 

 

Kumppanuutemme SATOn kanssa on pohjautunut avoimeen ajatustenvaihtoon kaikissa tilanteissa.
Timo Järvinen, varatoimitusjohtaja, Orient Occident

Priimusluokan kumppani – kehitystä yhdessä  

Orient Occident läpäisi jälleen viime vuonna SATOn yhteistyökumppaneilleen tekemän auditoinnin ensiluokkaisin arvosanoin. Järvinen kertoo, että perusteellinen auditointi piti sisällään niin käytännön tekemiseen, kuten toimitusten varmuuteen, kuin vastuullisuuden erilaisiin teemoihin perustuvia kriteeristöjä.

– Priimusluokan auditointitulokset ovat upea juttu, mikä antaa meille itsevarmuutta ja kertoo meidän vastaavan hyvin SATOn kumppaneilleen asettamiin tiukkoihinkin vaatimuksiin. 

– Ei tässä silti sovi henkseleitään paukutella ja itseään olalle taputella, sillä tiedämme, että kehitettävää on aina. Teemme esimerkiksi ympäristövastuullisuuden nimissä jatkuvasti uudenlaisia avauksia ja mietimme niin täällä omassa päässämme kuin SATOn kanssa yhdessä, miten voimme jatkossa toimia kestävämmin ja vaikuttavammin, Järvinen painottaa.