O&O Magazine Koti 2/2021 on ilmestynyt

O&O Magazine Koti 2/2021 on ilmestynyt. Lue mm. sisustusarkkitehti Essi Nádorin vinkit kodin sisustukseen, tutustu LocFloor Aqua Protect-laminaattilattiaan, sekä katso kuinka Orac Decor-listat viimeistelevät kodin seinäpinnat.

O&O Magazine Koti on kaksi kertaa vuodessa verkossa ja printissä ilmestyvä julkaisu, jossa esittelemme uutuuksia ja jaamme tuotetietoutta kodin sisustuksen materiaalivalinnoista asiantuntijoidemme johdolla. Julkaisussa haastattelemme myös säännöllisesti asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme eri projektien tiimoilta ja esittelemme kohteiden tuoteratkaisuja.

 

Lataa O&O Magazine Koti 2/2021

Kuva sisustuslehden kannesta.

”Kestävät valinnat ovat aina in!” / Vinkit sisustajille – näin lisäät hyvinvointia ja asumisviihtyisyyttä / Loc Floor Plus Aqua Protect kestää kolhuja, kulutusta ja kosteutta / Listat viimeistelevät tilan / Hyvä esillepano motivoi ostamaan / Orient Occident räätälöi täydelliset matot kodin kaikkiin tiloihin / Kiveäkin kovempi COREtec® Stone / Myyntimenestyksiä: Parky-puulattiat ja AquaClean-huonekalukankaat /  Tarkat tuotetiedot ulottuvillasi 24/7