Uusi O&O Magazine on ilmestynyt - lue lisää projektikohteiden materiaalivalinnoista

O&O Magazine on Orient Occidentin oma julkaisu, josta voit poimia inspiraatiota ja vinkkejä pintamateriaalisuunnitteluun. Tutustu uusimman lehden aiheisiin ja lataa se ilmaiseksi alta.

Lehdessä pääset tutustumaan uudistuneeseen Espoon Ruukinkujan showroomiimme, joka tarjoaa aiempaakin enemmän mahdollisuuksia tuotteisiin tutustumiselle. Showroomin päivitys toi mukanaan myös O&O Verho -palvelulle omistetun studion, jossa on mahdollisuus tutustua verhokangaslaatuihin hurmaavina isoina pintoina.

Lehdestä voit lukea myös referenssikohteestamme Kansakoulunkuja 1, jonne toimitimme Ege ReForm Shadowplay- ja Ege Highline -mallistojen tekstiililattiat sekä O&O Verho -palvelun kautta julkitilaan soveltuvat verhot. O&O Magazinesta löydät myös materiaalivinkkejä mm. kovien lattioiden ja huonekalukankaiden osalta, sekä kerromme tarkemmin mitä Milliken-mattolaattojen TractionBack -kiinnitys ja WellBAC Comfort -pohjat tarkoittavat ja mitä hyötyä näistä on julkitilakäytössä.

O&O Magazine on verkossa ja printissä ilmestyvä Orient Occidentin oma julkaisu, jossa esittelemme uutuuksia ja jaamme tuotetietoutta projektikohteiden materiaalivalinnoista asiantuntijoidemme johdolla. Julkaisussa haastattelemme myös säännöllisesti asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme eri projektien tiimoilta sekä esittelemme kohteiden pintamateriaaliratkaisuja.

 

Lataa O&O Magazine

Kuva sisustuslehden kannesta.