O&O Magazine on julkaistu - lue lisää projektikohteiden materiaalivalinnoista

O&O Magazine on Orient Occidentin oma julkaisu, josta voit poimia inspiraatiota ja vinkkejä pintamateriaalisuunnitteluun. Tutustu uusimman lehden aiheisiin ja lataa se ilmaiseksi alta.

Esittelyssä uusimmat referenssikohteet, materiaalivinkkejä ja paljon muuta

Uudessa lehdessä voit tutustua mm. referenssikohteisiimme Keilaniemen Swing Houseen ja Espoonlahden aluekirjasto Lippulaivaan, joista ensimmäiseen toimitimme Parky-puulattiaa sekä Bentley-nukkamattoa ja jälkimmäiseen Purline-biopolyuretaanilattiaa.

Uudesta O&O Magazinesta löydät myös materiaalivinkkejä mm. mattolaattojen ja huonekalukankaiden osalta, sekä voit lukea lisää tuotesertifikaateista ja hiilineutraalien AquaClean-huonekalukankaiden valmistusprosessista.

O&O Magazine on verkossa ja printissä ilmestyvä Orient Occidentin oma julkaisu, jossa esittelemme uutuuksia ja jaamme tuotetietoutta projektikohteiden materiaalivalinnoista asiantuntijoidemme johdolla. Julkaisussa haastattelemme myös säännöllisesti asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme eri projektien tiimoilta sekä esittelemme kohteiden pintamateriaaliratkaisuja.

 

Lataa O&O Magazine

Kuva sisustuslehden kannesta.

Ravintoloiden rakastama AquaClean Venice FR / O&O Marine: paloturvallisia laatutekstiilejä laivoille / Näin syntyy AquaClean / Miten Orient Occidentin tuotevalikoimaa kehitetään ? – ”Aina ekologisuus ja laadukkuus edellä” / Loppusilaus vaivattomasti verhoilla / Swing House – Toimistotalo vertaansa vailla / Liberty Nature on kestävä, helppohoitoinen ja kierrätettävä / Pieni opas tuotesertifikaattien maailmaan / Hiilineutraali Purline hurmaa Lippulaivan kirjastossa