Ege

Tanskalainen Ege on maailman johtava mattovalmistaja, jonka toimintaa ohjaa ennen kaikkea tinkimätön ympäristövastuullisuus: tällä hetkellä Egellä on yhteensä 18 Cradle to Cradle -sertifikaattia, jotka kattavat 110 yksittäistä tuotetta. Monet Egen huippulaadukkaista tuotteista on kokonaan hiilineutraaleja. Me Orient Occidentilla olemme tehneet Egen kanssa tiivistä ja tuloksellista yhteistyötä jo vuodesta 1983 lähtien.  

EGE:n mallistot ovat ulkoasultaan skandinaavisen tyylikkäitä ja vähäeleisiä – monesti luonnon eri elementeistä ja aiheista inspiroituneita. Yhteensä Egen tuotekatalogiin kuuluu tuhansia vastuullisia vaihtoehtoja kokolattiamattoina ja eri kokoisina laattoina (48 x 48, 96 x 96, 24 x 96 cm ja Figura). Kaikkia Egen valmiskuoseja voidaan sävyttää uudelleen, täsmälleen sisutuksen muihin elementteihin sopiviksi. Highline-mallisto mahdollistaa lisäksi upean yksilölliset omakuosit.

Egen kaikkiin mallistoihin on saatavilla koko tuotteen eliniän kestävä ja käyttäjäturvallinen Aegis Microbe Shield -käsittely, joka antaa ainutlaatuisen suojan erilaisia mikrobeja, kuten bakteereja ja viruksia, vastaan. Kaikille Egen tuotteille on myönnetty korkeimman tason Indoor Air Comfort Gold -sisäilmasertifikaatti, useimmille myös suomalainen M1-sertifikaatti.

Ege-kokolattiamatot


Egen mallistoissa on runsaasti erilaisia laatuja mitä erilaisimpiin tarpeisiin, modernin toimistosisustamisen napakoista, eleettömän tyylikkäistä kudotuista laaduista värikkäisiin, kuvioituihin mallistoihin, joissa on tuhansia vaihtoehtoja. Valittavana on polyamidi tai villa, silmukkapintainen tai aukileikattu, yksivärinen, meleerattu tai voimakkaammin kuvioitu, kudottu tai tuftattu, käyttötarkoituksen ja tilatarpeiden mukaan. Opastamme mielellämme tarkemmin.

Tutustu tästä Ege-kokolattiamattomallistoomme.

Ege-mattolaatat


Tanskalaisen Egen laattamallistoissa on valinnan varaa. Konsepteja on viisi: Una, Epoca, Reform ja Highline sekä ege Figura -muotolaatat. Kaikki kestävät kovaa julkitilakäyttöä ja laatoissa on kierrätysmateriaalista valmistettu Ecotrust-huopapohja, jolla on Cradle-to-Cradle-pronssisertifikaatti. Ainutlaatuisessa Highline-mallistossa on runsaasti kiinnostavia kuoseja, joita voi myös värittää uudelleen tai luoda kokonaan oman kuosin. Laatupohjaksi voi valita silmukkapintaisen tai aukileikatun polyamidin, tai perinteisen 80/20 villan. Figura-mallistossa on valittavana 8 eri laattamuotoa 18 laadussa ja n. 400 vakiovärissä.

Tutustu tästä Ege-mattolaattamallistoomme.

Ege Chromatism Mittatilausmatot


Ege Chromatism mittatilaus mattomallistossa on valittavana kuusi väriteemaa; useita mattolaatuja, -kuoseja ja textuureja sekä nukan korkeutta. Voit suunnitella maton koon, muodon ja kanttauksen ohessa esitetyistä monista vaihtoehdoista.
 
Lue lisää Ege Cromatism esitteestä

Ege Ege Ege