Ege-mallisto

Ege-kokolattiamatot


Ege on maailman johtavia mattovalmistajia. Mallistoissa on runsaasti erilaisia laatuja mitä erilaisimpiin tarpeisiin, modernin toimistosisustamisen napakoista, eleettömän tyylikkäistä kudotuista laaduista värikkäisiin, kuvioituihin mallistoihin, joissa on tuhansia vaihtoehtoja. Valittavana on polyamidi tai villa, silmukkapintainen tai aukileikattu, yksivärinen, meleerattu tai voimakkaammin kuvioitu, kudottu tai tuftattu, käyttötarkoituksen ja tilatarpeiden mukaan. Opastamme mielellämme tarkemmin.

Tutustu tästä Ege-kokolattiamattomallistoomme.

Ege-mattolaatat


Tanskalaisen Egen laattamallistoissa on valinnan varaa. Konsepteja on viisi: Una, Epoca, Reform ja Highline sekä ege Figura -muotolaatat. Kaikki kestävät kovaa julkitilakäyttöä ja laatoissa on kierrätysmateriaalista valmistettu Ecotrust-huopapohja, jolla on Cradle-to-Cradle-hopeasertifikaatti. Ainutlaatuisessa Highline-mallistossa on runsaasti kiinnostavia kuoseja, joita voi myös värittää uudelleen tai luoda kokonaan oman kuosin. Laatupohjaksi voi valita silmukkapintaisen tai aukileikatun polyamidin, tai perinteisen 80/20 villan. Figura-mallistossa on valittavana 8 eri laattamuotoa 18 laadussa ja n. 400 vakiovärissä.

Ege Chromatism Mittatilausmatot


Ege Chromatism mittatilaus mattomallistossa on valittavana kuusi väriteemaa; useita mattolaatuja, -kuoseja ja textuureja sekä nukan korkeutta. Voit suunnitella maton koon, muodon ja kanttauksen ohessa esitetyistä monista vaihtoehdoista.
 
Lue lisää Ege Cromatism esitteestä