Joko asiakkaasi tuntevat markkinoiden kestävimmän puulattian tarinan?

Moni haaveilee puulattiasta, mutta arastelee sen asentamista mahdollisten kolhujen ja kosteusherkkyyden takia. Kun lattian valitsee oikein, ovat nämä pelot turhia – Parky-puulattia kestää vuosikymmenestä toiseen.

Jokainen tuntee parkettilattian haasteet. Niitä ryhdyttiin ratkomaan vuonna 1990 Parky-puulattialla. Tähtäimenä oli taklata kaikki perinteisen parketin ongelmat. Tavoitteessa onnistuttiin, sillä lopputuloksena syntyi puulattia, jolle valmistaja tarjoaa kuluttajakäyttöön elinikäisen takuun.

– Mallistossa yhdistyy puupintojen vastustamaton viehätys, aito rakenne, elävä ulkonäkö, miellyttävä tuntuma sekä huippuluokan kestävyys, tuotepäällikkö Griet Fournier Parkyltä kuvailee.

Parky-puulattian asentaminen ja ylläpito on helppoa. Se ei vaadi hiontaa eikä muuta huoltoa arjessa. ”Ainutlaatuinen teknologia suojaa puupintaa ja lattia on erittäin vahva”, tuotepäällikkö Griet Fournier toteaa.

 

Suojana viimeisin teknologia

Parkyn salaisuus piilee sen harkitussa rakenteessa sekä teknologiassa, joka suojaa puupintaa arjen kolhuilta. 

– Parasta on, että Parkyn pinnalla on aitoa puuta. Se tuntuu jalan alla lämpimältä ja luonnolliselta. Koska puu on arvokasta, sitä käytetään harkiten. Parkyssä käytettävä puu hankitaan kestävästi hoidetuista metsistä ja se leikataan vain 0,6 millimetrin paksuisiksi kerroksiksi. Aito puupinta puristetaan tiheän HDF-kuitulevyn päälle ja lankkuihin lisätään kahdeksan lakkakerroksen Titanium finish -viimeistely. Tämä tekee lattioista erittäin iskunkestäviä ja vakaita verrattuna perinteisiin parketteihin, Fournier tarkentaa.

Vedenpitävä 24 tunnin ajan

Parky on markkinoiden kestävin puulattia ja sen käyttöluokka on 33. Käytännössä se tarkoittaa, että Parky kestää hyvin kulutusta, naarmuuntumista, kolhuja ja kosteutta. Yksi hyvä myyntiargumentti onkin, että Parky pysyy hyvänä jopa kovassa julkitilakäytössä: ei siis huolta, että lattia vaurioituisi kodeissakaan. Erinomaista on myös se, että Parkyn viisteet on suojattu kosteudelta sekä lialta. Aqua Sealing Complete -viimeistely takaa 24 tunnin vedenpitävän pinnan ja estää kosteuden pääsemisen saumojen kautta lattian rakenteisiin.

Kattavassa valikoimassa runsaasti vaihtoehtoja 

Mallistosta jokainen asiakas löytää varmasti juuri omaa sisustusmakua palvelevan vaihtoehdon. Saatavilla on eri puulajeja sekä koko-, väri- ja kuviovaihtoehtoja. Mattapinta ja harjattu viimeistely säilyttävät puun luonnollisen tuntuman ja ajattoman eleganssin. Tarjoa rohkeasti eri vaihtoehtoja klassisesta persoonallisempaan. Auta asiakastasi ottamaan askeleen kohti uutta kestävää ja ekologista lattiaratkaisua.

– Moni arvostaa sitä, että Parky-lankut ovat käytön jälkeen täysin kierrätettävissä. Joskin se on asia, josta ei ostohetkellä tarvitse murehtia

– Parky-puulattialle kun tarjotaan julkisissa tiloissa 10 vuoden takuu ja kuluttajakäytössä elinikäinen takuu, Fournier hymyilee.