Kirkby Design x Eley Kishimoto Edition II – Uusi graafisten ja näyttävien kuosien verhoilukangasmallisto

Edition II on verhoilukangasmallisto, jossa yhdistyy Kirkby Designin erottuva ja innovatiivinen estetiikka ja Eley Kishimoton leikkisä tyyli. Mallistoon kuuluu kuusi kokeilevaa ja modernia kuosia, joiden graafiset kuviot, näyttävät värit ja ylellisten materiaalien struktuuri tekevät jokaisesta kuosista uniikin.

Flash

Flash on Eley Kishimoton ikoninen kuosi, jonka mieleenpainuva graafinen ilme yhdistettynä kankaan rouheaan bukleepintaan tekee kokonaisuudesta näyttävän ja trendikkään.

Flash-kuosinen verhoilukangas on saatavilla seitsemässä eri sävyssä, muun muassa beigen eri sävyissä ja mustavalkoisena. Tutustu sävyihin tästä.

Tila, jossa on keskellä graafisella mustavalkoisella siksak-kuosilla verhoiltu sohva ja matto samalla kuviolla.
Sinapinkeltainen matto sekä nojatuoli rahilla, jotka on molemmat verhoiltu hunajakennoa muistuttavalla hohtavan keltaisella kankaalla.

Home Centre

Home Centre on kuin mehiläisten luoma hunajakenno. Kuusikulmioiden leikki muodostaa rengasmaisen jatkumon ja kankaan hento hohto ja struktuuri tekee Home Centren yleisilmeestä ylellisen.

Home Centre -kuosinen verhoilukangas on saatavilla kahdeksassa eri sävyssä, muun muassa keltaisena ja mustavalkoisena. Tutustu sävyihin tästä.

Jagged Roses

Jagged Roses on nimensä mukaisesti rosoisten ruusujen kuosi. Ylellisen kankaan ruusukuviointi muodostuu piikikkäistä geometrisista muodoista, jotka rakentuvat kankaan pinnalle samettisena kohokuviona.

Jagged Roses -kuosinen verhoilukangas on saatavilla viidessä eri sävyssä, muun muassa mustavalkoisena, punertavana ja vaaleana. Tutustu sävyihin tästä.

Kaarevanmuotoinen sohva, jossa persikanoranssi ruusukuvioinen verhoilu. Vieressä pyöreä keltainen sohvapöytä.
Keskellä graafinen kolmiokuvioitu sohva, jossa kiiltävä samettinen hohto. Marmorisella sohvapöydällä koriste-esineitä.

Origami Rockets

Origami Rockets on kuin useiden paperilennokkien yhdistelmä, jossa yhteensopivat värisävyt muodostavat kankaassa tyylikkään, geometrisen kuvion. Samettisen pinnan monivivahteinen kiilto tekee kankaasta ylellisen. 

Origami Rockets -kuosinen verhoilukangas on saatavilla seitsemässä eri sävyssä, muun muassa punaisena, mustavalkoisena, ja beigenä. Tutustu sävyihin tästä

Graphic Fairytale

Graphic Fairytale on näyttävä ja leikkisä kuosi, joka on samalla retro ja moderni. Monivivahteinen Graphic Fairytale on yhdistelmä Kirkby Design x Eley Kishimoto Edition II -malliston kuosien Origami Rockets, Jagged Roses ja Flash kuvioinneista.

Graphic Fairytale -kuosinen verhoilukangas on saatavilla värikkäänä ja mustavalkoisena. Tutustu sävyihin tästä.

Kuva sohvasta, jossa näyttävä graafinen värikäs verhoilu, jossa ruusuja, siksak-kuvioita ja kohtia, jotka näyttävät vuorimaisemilta.
Keskellä vaalea sovha, jossa bukleepintainen toistuva symmetrinen kohokuviointi, joka muistuttaa pikseleitä. Sivussa graafinen musta sivupöytä.

Quilted Mirage

Quilted Mirage on malliston minimalistisin kuosi. Abstraktit, pikselimäiset kohokuvioinnit luovat kankaan pintaan struktuurin, joka tulee parhaiten esiin laajemmalla pinnalla. Quilted Miragen kohokuviointi muodostuu pehmeästä villaisesta bukleesta, jonka pohjana toimii tasainen, ylellinen villakangas.

Quilted Mirage -kuosinen verhoilukangas on saatavilla vaaleana ja mustavalkoisena. Tutustu sävyihin tästä.