Ege Carpetsin Eco-tuoteperheeseen 56 ihastuttavaa uutta väriä: pastellia, murrettua vihreää, syvänmeren sinistä

Vastuullisuudestaan ja tyylikkäistä tekstiililattioistaan tunnetun Ege Carpetsin Eco on kestävien, kuvioimattomien tekstiililattioiden tuoteperhe, johon kuuluu useampi mallisto. Tuoteperheen uuteen väripalettiin kuuluu sekä ajattomia, maanläheisiä sävyjä että voimakkaampia, näyttävämpiä sävyjä, jotka toimivat joko yksin tai yhdessä.

Väripaletin takana suunnittelija Margrethe Odgaard

Ege Carpetsin pelkistetty ja klassinen tekstiililattioiden tuoteperhe Eco täydentyi 56 ihastuttavalla värillä, jotka on suunnitellut tekstiili- ja värisuunnittelija Margrethe Odgaard. Tanskan kuninkaallisen taideakatemian kasvatti Odgaard on palkittu suunnittelija, joka tunnetaan muun muassa yhteistyöstään useiden tunnettujen brändien (Muuto, Ikea ja Hay) kanssa.

Uutuusvärien suunnittelussa Odgaardia inspiroi luonnon mineraalit, sekä värin, materiaalin, valon ja tilan keskinäinen vuorovaikutus. Lisäksi Odgaard halusi Eco-konseptin kierrätettävyyden ja kestävyyden näkyvän myös väripaletissa. Lopputuloksena syntyi 56 ajatonta, yhteensopivaa värisävyä.

Lähikuva persikanvärisestä teksiililattiasta auringonpaisteessa.
Lähikuva tummansinisestä tekstiiliattiasta, jonka päällä sininen pieni kivi.
Sininen Ege Carpetsin Eco-tekstiililattia tilassa, jossa on lisäksi Ligne Rosetin klassikko Togo-sohva, jakkara, sivupöytä, sekä kaareva seinälamppu.
Tila, jossa vaaleanpunainen tekstiililattia ja puinen jakkara.

Ege Carpetsin Eco on kulutuskestävyyttä ja minimalistista tyylikyyttä arvostavan valinta

Eco-tuoteperhe koostuu useista litteän kudonnan mattomallistoista, joita yhdistää minimalistinen yleisilme. Eco-tuoteperheen matot ovat oikea valinta silloin, kun etsit tilaan erittäin kestävää ja ylellistä, mutta samalla hillittyä lattiatoteutusta.

Tuoteperheen matoissa käytetään vanhoista kalanverkoista ja muusta teollisuuden ylijäämämateriaalista valmistettua nylon-lankaa, joka on 100 % kierrätettävää. Matot pysyvät hyvänä useita vuosia ja soveltuvat erityisesti vilkkaisiin, kovan kulutuksen tiloihin, kuten toimistojen aulatiloihin ja käytäville.

Odgaardin suunnittelemat 56 värisävyä ovat saatavilla Eco Compact, Eco ProEco Structure ja Eco Rustic-mallistoissa. Kaikki mallistot on saatavilla kokolattiamattoina, minkä lisäksi Eco Rustic on saatavilla kokolattiamaton lisäksi mattolaattoina.

 

Eco-tuoteperheen matoissa käytetään vanhoista kalanverkoista ja muusta teollisuuden ylijäämämateriaalista valmistettua nylon-lankaa, joka on 100 % kierrätettävää
Lähikuva marmorisesta sivupöydästä, joka on sijoitettu beigen tekstiililattian päälle.
Tummanpunainen kokolattiamatto, jossa on pieni punainen kivi päällä.
Persikanvärinen kokolattiamatto, jossa on vaalea pieni kivi päällä.
Lähikuva tummanvihreästä tekstiililattiasta, jonka päällä pieni vihreä kivi.
Tila, jossa punainen tekstiililattia, tuoli keskellä, sohva vasemmassa kulmassa, oikealla portaat.
Tila, jossa auringonvalo tekee varjoja valkoiselle seinälle ja jossa on harmaa sohvanreuna vasemmassa alakulmassa, vihreä kokolattiamatto, sekä musta pöytälamppu marmorisella sivupöydällä.

Sopisiko Egen Eco-tuoteperheen tuotteet projektiisi?

 

Keskustelemme mielellämme lisää kanssasi mallistosta ja autamme löytämään juuri oikean tekstiililattian projektiisi. Asiantuntijamme ovat kokonaisvaltaisesti apunasi lattiaprojektin toteutuksessa ja tekevät tuote-ehdotukset täsmällisesti toiveitasi kuunnellen. Tavoitat asiakaspalvelumme arkisin klo 8–16 numerosta (09) 260 660 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@orientoccident.fi. Voit myös halutessasi täyttää sivun alalaidasta löytyvän yhteydenottolomakkeen tai ottaa suoraan yhteyttä projektimyyntiimme.

Ege Carpets - skandinaaviseen makuun sopivia vastuullisesti valmistettuja kokolattiamattoja jo vuodesta 1938

Tanskalainen Ege Carpets on tänä päivänä kansainvälisesti arvostettu, alallaan asemansa vakiinnuttanut mattovalmistaja, jonka toiminnan ytimessä on elämyksellinen esteettisyys ja tinkimätön ympäristövastuullisuus. Egen skandinaavisen tyylikkäät ja näyttävät tekstiililattiat jäljittelevät usein luonnon struktuuria ja maisemia, ja valikoimasta löytyy sekä kuvioituja että minimalistisia kuvioimattomia vaihtoehtoja. 

Egen tavoitteena on nostaa kaikki tuotteensa Cradle to Cradle -sertifioinnin korkeimmalle tasolle vuoteen 2030 mennessä.

Estetiikka, mukavuus, turvallisuus ja kestävyys ovat Egen tuotteissa omaa luokkaansa. Matoille on myönnetty 10 vuoden takuu osoitukseksi korkeasta laadusta. 56 prosenttia matoista valmistetaan kierrätysmateriaalista valmistetusta langasta tai villasta, ja kaikkien mattolaattojen Ecotrust-huopapohjan materiaalina käytetään ainoastaan kierrätettyjä muovipulloja. Osa matoista sisältää jopa 80 prosenttia kierrätysmateriaaleja. Uusioraaka-aineiden osuutta tullaan lisäämään lähivuosina entisestään. Egen tavoitteena on nostaa kaikki tuotteensa Cradle to Cradle -sertifioinnin korkeimmalle tasolle vuoteen 2030 mennessä.

Orient Occident on tehnyt Ege Carpetsin kanssa tiivistä ja tuloksellista yhteistyötä aina vuodesta 1983.

 

Lähikuva vaaleanpunaisesta tekstiilimatosta seinän vierellä, jossa vasemmassa oikeassa alakulmassa myös puinen jakkara.
Yhteydenottolomake
Kaikki kentät ovat pakollisia.