Paisteen ja porotuksen kestävää kauneutta:
UV-suojatut AquaClean-kankaat nyt saatavilla!

AquaCleanin uutuuksilla verhoillut huonekalut voi sijoittaa huoletta myös suoraan ikkunan eteen ja jopa terassille tai kesähuoneeseen.

AquaClean-kankaat valloittavat tyylikkyydellään ja loistavat teknisillä ominaisuuksillaan tilassa kuin tilassa: pitkä elinkaari, pienet hiilipäästöt, helppohoitoisuus sekä turvallisuus tekevät niistä verrattomia valintoja niin kotien kuin julkitilojen verhoilutarpeisiin.  

Uudet UV-suojatut AquaClean-kangaslaadut kestävät myös auringonvaloa erittäin hyvin: niillä verhoillut huonekalut voi sijoittaa pysyvästi myös suoraan auringonvaloon – ilman huolta värien haalistumisesta! 

– Huonekalukankaiden värin valonkesto luokitellaan yleisesti siniasteikoilla 1–8. Kaikkien AquaClean-laatujen värin valonkesto on hyvä, eli useimmiten tasolla 4. Uusissa UV-suojatuissa kankaissa valonkestoluku on 6–7, eli ne kestävät erinomaisesti myös pidempiaikaista suoraa paistetta.

– Uudet laadut poistavat verhoilukankaan asettamia teknisiä rajoituksia tilan huonekalujen sommittelussa ja sisustuskokonaisuuden rakentamisessa. Ne lisäävät inspiroivaa valinnan vapautta.
 

UV-suojatuilla AquaClean-kangaslaaduilla verhoillut huonekalut voi sijoittaa pysyvästi myös suoraan auringonvaloon.

Uudet UV-suojatut AquaClean-laadut on nimetty niiden paisteenkestoa alleviivaavasti maailmankuulujen rantakohteiden ja muiden aurinkoisten seutujen mukaan: Malaga, Malibu, Palma ja Capri. Lisäksi valikoimaan tulee myös laatu nimeltään Valoa. 

– Laaduissa riittää erilaisia tuntumia ja ulkoasuja. Capri on raitakangas ja Palma puolestaan tasainen ja hieman kiiltäväpintainen laatu. Malibu on tyyliltään rouheapintainen ja vivahteikas, ja Malaga puolestaan tasapintainen bukleetyyppinen kangas. Valoa tekee vaikutuksen bukleetyyppisellä kudonnallaan ja miellyttävän pehmeällä tuntumallaan. 

– Kaikki uutuuskankaat on valmistettu pääosin kierrätysmateriaaleista, eli myös ympäristöystävällisyys on huomioitu.

 

Uusi mallisto AquaClean-kankaita, jotka kestävät erittäin hyvin auringonvalon rasitusta. Kirkkaat värit nyt – ja vielä vuosienkin päästä!