AquaClean Ori: Kiehtovat kuosit ovat täällä

Lumoavan tyylikäs AquaClean Ori -mallisto pitää sisällään runsaasti erilaisia kuoseja trendikkäissä chenille-, buklee- ja jacquardtyyppisissä laaduissa.  

Pitkäikäisten AquaClean-huonekalukankaiden kysyntä on kasvanut viime vuosina vauhdilla myös Suomessa. Suosiota selittävät muun muassa ainutlaatuiset ominaisuudet, jotka tekevät ”elämästä” kankaiden kanssa huoletonta. 

–Helppo puhdistettavuus pelkällä vedellä ja korkeimman tason Oeko-Tex Standard 100 -luokitus, joka takaa, ettei kankaissa ole mitään terveydelle haitallisia aineita, ovat olleet varmasti sisustajien mieleen. Toki myös kattavat kangaslaatu- ja värivaihtoehdot ovat olleet AquaCleanin vahvuuksia jo pitkään, Marleena Luukka toteaa.


Nyt AquaCleanin tarjoamat mahdollisuudet ovat nousseet kokonaan seuraavalle tasolle: kuosilliset Ori-malliston kankaat ovat tilattavissa Orient Occidentin kautta. 

–Tämä on ehdottomasti meidän ja lienee varmasti myös sisustajien ja verhoilijoiden toiveiden täyttymys, Luukka aloittaa hymyillen.

– Ori-mallisto pitää sisällään runsaan valikoiman sekä hillitympiä että voimakkaampia kuoseja. Mukana on minimalistisen yksityiskohtaisia, geometrisen linjakkaita sekä luonnosta inspiraationsa löytäviä kuviointeja murretuissa ja puhtaammissa sävyissä, hän lisää. 

Ori-malliston uutuuskuoseista on saatavissa näytekirjat, joissa eri vaihtoehdot on sommiteltu kauniiksi, inspiroiviksi kokonaisuuksiksi. 

– Kirjojen avulla voidaan hahmotella helposti sitä, miten eri kuoseja voidaan käyttää myös yhdessä, esimerkiksi huonekalun eri osissa tai vaikka tyynyinä, Luukka kuvailee. 
 

Loyal ja Epoque: chenilleä, bukleeta ja jacquardia  

Ori-malliston saapuminen Suomeen kasvattaa AquaCleanin kangaspalettia myös uusin laaduin. Mallisto on jaettu kahteen osaan ja ne ovat nimeltään Epoque ja Loyal. Kankaat on valmistettu joko täysin tai pääosin ekologisista kierrätysmateriaaleista. 

–Epoque pitää sisällään pehmeitä chenillekankaita sekä kauniisti teksturoituja bukleetyylisiä vaihtoehtoja. Loyal-laaduista löytyy puolestaan bukleetekstuureja sekä rohkeasti kuvioituja jacquard-kankaita. Vastustamattomia vaihtoehtoja moniin kodin verhoilukohteisiin, kuten sohviin, nojatuoleihin ja sisustustyynyihin, Luukka vinkkaa.