Tutustu Orac Decorin 3D-seinäpaneelien uutuusmallistoihin

Geometrisiä kuvioita, suoraviivaista linjakkuutta ja art deco -henkisiä muotoja. Orac Decorin 3D-seinäpaneelit tuovat sisustukseen eleganssia ja eloa.

Tyylikäs viivakoodimainen viimeistely seinäpaneelien ja valolistojen yhdistelmällä

Orac Decorin valikoimaan kuuluu useampia seinäpaneeleita, joilla voi luoda seinille viivakoodimaisen, leveiden ja kapeiden paneelien kokonaisuuden. Ruskeaksi maalatussa seinäpaneloinnissa on käytetty sekä joustopaneeleita että tavallisia paneeleita. 

Tutustu malleihin: 

CX190F lista Flex

W119 Seinäpaneeli

W119F Seinäpaneeli

W111 Seinäpaneeli

Leikkisää art deco -henkeä sisustukseen kaarevien kuvioiden seinäpaneeleilla

Minimalististen seinäpaneelien ohella Orac Decorin 3D-valikoimasta löytyy art deco -henkinen kaarevien kuvioiden seinäpaneeli, jonka muotoja voi halutessaan korostaa valolistoilla. Yhdistä saman sarjan minimalistisiin paneeleleihin ja luo eheä kokonaisuus esimerkiksi makuuhuoneen seinälle.

Tutustu malleihin: 

W212 Seinäpaneeli

W109 Seinäpaneeli 

C323 Valolista

Ryhtiä ja vivahdetta seinille suoraviivaisten seinäpaneelien avulla

Suoraviivainen seinäpanelointi on klassikko, joka tuo seinille kaunista kontrastia. Koko seinän peittävä panelointi on samalla minimalistinen, mutta näyttävä. 

Tutustu malleihin: 

WX204 Seinäpaneeli

WX205 Seinäpaneeli

Geometristä särmää seinälle suorakaiteen ja neliön muotoisilla paneeleilla

Neliömetrin kokoinen geometrinen uutuuspaneeli toimii yksin taulumaisena katseenvangistijana tai useammasta samanlaisesta paneelista voi koostaa koko seinän peittävän särmikkään kokonaisuuden.

Tutustu malleihin: 

W117 Seinäpaneeli