Peitä tai korosta: lopputulos vertaansa vailla

Orac Decor -sisustuslistoilla ja -paneeleilla asunnon viimeistely sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Saatavilla on muun muassa lattia-, katto-, seinä-, jalka- ja valolistoja, seinäpaneeleita sekä 3D-sisustuselementtejä. Katso vinkkimme onnistuneeseen lopputulokseen!

3 tyylikästä sisustusideaa – näin helppoa se on

1. Piilota johdot ja muistot menneestä lattialistalla

Lattialistoilla kätket helposti niin vanhat jalkalistat kuin häiritsevät johdot. Saat huonokuntoiset ja vaikeasti irrotettavat, kapeaprofiiliset jalkalistat piiloon varastomallistoon kuuluvan SX171-peitejalkalistan taakse. SX155 puolestaan sulkee sisäänsä epäsiistit johdot. Materiaalina käytetty duropolymeeri kestää erinomaisesti iskuja ja kolhuja.

 

2. Luo valolistoilla tunnelmaa

Epäsuora valaistus voi muuttaa koko tilan ilmettä. Listojen avulla valoa pystyy kohdistamaan haluamallaan tavalla: seinästä huoneen suuntaan tai epäsuorasti ylös- ja alaspäin sekä katosta lattiaa kohti. Saatavilla on kolme varastomallia, CX188, CX189 ja CX190 sekä lukuisia tilaustuotteita. Paras työjälki saavutetaan, kun käytetään alumiinirunkoista led-valonauhaa tai lista vuorataan alumiiniteipillä. Tällöin valo kohdistuu haluttuun suuntaan eikä se hohda listasta läpi.

Orac Decor -valolistojen avulla asuntoon saa luotua aivan uudenlaista tunnelmaa.

 

3. Kiinnitä katseet seinäpaneeleilla

Kevyillä Orac Decor -paneeleilla loihdit helposti ja nopeasti uutta ilmettä sisustukseen. Useiden yksittäisten rimojen tai listojen kiinnittämisen sijaan paneelit mahdollistavat suuremman pinnan peittämisen kerralla. Paneelit asennetaan liimaamalla, eli kiinnitysnauloja ei tarvita. Huomaamattomien saumakohtien ansiosta kokonaisuus säilyy yhteneväisenä. Asennuksen jälkeen paneelit voi maalata vesiohenteisilla seinä- ja kalustemaaleilla. W108 Zigzag -varastotuotetta on saatavilla kappaleittain nopealla toimitusajalla. 

Koska Orac Decor -seinäpaneelit kestävät kosteutta, ne voidaan asentaa jopa märkätiloihin.