Ege ReForm

ReForm on tyylikäs, laadukas ja ympäristöystävällinen mattovaihtoehto kaikenlaisiin kohteisiin. Konseptin ytimessä on ekologisuus: neitseellisiä raaka-aineita on korvattu kierrätysmateriaaleilla, mutta kulutuskestävyydestä, mukavuudesta ja helposta huollettavuudesta ei ole silti tingitty tippaakaan. 

ReForm-konseptin mallistoissa käytetään pintamateriaalina ECONYL-lankaa, joka valmistetaan käytetyistä kalaverkoista ja muista jätemuoveista. Ainutlaatuisessa valmistusprosessissa ECONYL-lanka saadaan laadultaan yhtä kestäväksi kuin neitseellisistä materiaaleista valmistetut langat. Maton Ecotrust-pohjamateriaalin valmistuksessa käytetään muovisista juomapulloista kierrätettyä materiaalia. Kaikki matoissa käytetyt materiaalit voidaan kierrättää myös myöhemmin uudelleen.

ReForm-konseptiin kuuluu sekä mattolaattoja että kokolattiamattoja, yhteensä 14 mallistoa. Tyylejä ja värejä löytyy niin hillityjä kuin voimakkaampia, kaikkea maan ja taivaan sekä metsän ja meren väliltä. Mattojen suunnittelussa on otettu huomioon myös vaativien julkisten tilojen tarpeet.

ReForm-mattolaatat ja -matot vaimentavat askelääniä tehokkaasti. Materiaalit ovat erittäin hyvin kulutusta kestäviä ja niillä on hyväksyntä aina käyttöluokkaan 33 saakka (kova julkitilakäyttö). Pinta ei säikähdä edes toimistotuolia ja on antistaattinen. ReForm-konseptin mattoja voidaan asentaa myös tiloihin, joissa on lattialämmitys.