Milliken

Maailman arvostetuimpiin mattolaatta- ja lankkuvalmistajiin lukeutuva Milliken tunnetaan korkealuokkaisista ja innovatiivisista tekstiililattiatuotteista, joissa korostuu tinkimätön tyylikkyys ja vastuullisuus. Tyypillisimpiä Milliken-lattioiden käyttökohteita ovat muun muassa koulut, toimistot ja hotellit.

Kuvassa fokuksessa kuvoitu harmaa tekstiililattia.
Green Label Plus
Hiilineutraali
M1-sisäilmaserftifikaatti
Breeam yhteensopiva
Leed yhteensopiva

Englantilaisen Millikenin mallistoihin lukeutuu muun muassa kattava valikoima ECONYL-kierrätyskuiduista valmistettuja ja kokonaan hiilineutraaleja tuotteita, joita on tarjolla yli 400 yksittäistä design- ja värivaihtoehtoa. Näyttäviä ja hillittyjä, kauniisti viimeisteltyjä ja loppuun asti harkittuja kuoseja löytyy jokaiseen tyyliin ja tarpeeseen. Hiilineutraalien tuotteiden päästöt on kumottu tukemalla VCS-standardoituja uusiutuvien energialähteiden hankkeita. 

Millikenin mattolaatoille ja -lankuille on myönnetty EPD-todistus, Declare-terveellisyyssertifikaatti sekä M1- ja Green Label Plus -sisäilmasertifikaatit. WellBAC Comfort Plus -pohjaisten tuotteiden vastuullisuuden todistaa Silver-tason Cradle to Cradle -sertifikaatti. Osalla Millikenin tuotteista on Bronze-tason Cradle to Cradle -sertifikaatti.   
 

Millikenin WellBAC Comfort Plus -pohjaisilla mattolaatoilla on Cradle to Cradle Silver -sertifikaatti, joka lukeutuu WELL-sertifioinnin arviointikriteeristöön materiaalien osalta.

Hyvästit liimalle: Milliken TractionBack-kitkapohja

Laadukkaat Milliken-tekstiilimattolaatat ovat saatavissa ainutlaatuisella TractionBack-pohjalla varustettuina. Patentoitu kitkapohja kiinnittää tekstiilimattolaatan tiiviisti lattian pintaan ilman liimaa tai muita kiinnitysaineita. Helppo ja kustannustehokas asennustapa tukee parempaa huoneilmaa eli tilan käyttäjien hyvinvointia. Patentoitu TractionBack tekee myös lattian asentamisesta helppoa, nopeaa, siistiä ja kustannustehokasta.

Kitkakiinnityksen ansiosta yksittäisen vioittuneen laatan korvaaminen uudella tai koko lattian poistaminen onnistuu vaivattomasti – aluslattiaan jälkiä jättämättä. Irrotetut mattolaatat voidaan haluttaessa käyttää myös uudelleen uudessa kohteessa, sillä niillä on 10 vuoden tarttuvuustakuu. TractionBack -tuotteet ovat kaikki hiilineutraaleja.
 

TractionBack®-pohjaisten mattolaattojen hyödyt

  1. Asennus ei vaadi perusteellisia ja aikaa vieviä pohjatöitä 
  2. Liimattomuus nopeuttaa asennusta ja lisää asennuksen kustannustehokkuutta
  3. Vähentävät tarpeetonta liimojen pakkausmateriaaleista syntyvää muovijätettä
  4. Läpäisevät ja kestävät hyvin vesihöyryä
  5. Parantavat ilmanlaatua
  6. Helpottavat lattian ylläpitoa ja yksittäisten laattojen vaihtoa

WellBAC Comfort -pohja parantaa tilan akustiikkaa ja lisää kulutuksen kestoa

Laadukas mattolaatta WellBAC Comfort  -pohjalla kestää kulutusta ja säilyttää ulkonäkönsä. Pohja varmistaa, että mattolaatta pysyy mitoiltaan vakaana ja tasaisena lattialla. WellBAC Comfort -pohjaiset matot kestävät jopa 40–50 % pidempään kuin kovapohjaiset matot, koska pehmuste vaimentaa kulumisen vaikutuksia ja suojaa maton pintaa. WellBAC Comfort -pohjaisten mattolaattojen ja -lankkujen ainutlaatuinen kosteuden läpäisevyys tukee lisäksi tilan käyttäjien hyvinvointia parantamalla sisäilman laatua.

 

WellBAC Comfort -pohja on valmistettu 90 % kierrätetyistä materiaaleista.


 

Tutustu Millikenin varastomattolaattojen valikoimaan

Milllikenin varastomattolaatat Sculptured Forms In The Round ja Formwork 3.0 on saatavilla nopealla toimituksella suoraan Espoon varastostamme.

 

Kiinnostuitko Millikenin tuotteista?

Kerromme mielellämme lisää Milliken-tuotteista ja autamme löytämään juuri oikean tekstiililattiatoteutuksen projektiisi. Asiantuntijamme ovat kokonaisvaltaisesti apunasi lattiaprojektin toteutuksessa ja tekevät tuote-ehdotukset täsmällisesti toiveitasi kuunnellen. Kysy lisätietoja tai varaa aika showroom-esittelyyn asiakaspalvelustamme.

Tavoitat asiakaspalvelumme arkisin klo 8–16 numerosta (09) 260 660 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@orientoccident.fi. Voit myös halutessasi täyttää sivun alalaidasta löytyvän yhteydenottolomakkeen, tai ottaa suoraan yhteyttä projektimyynnistä vastaaviin avainasiakaspäälliköihimme.

Yhteydenottolomake
Kaikki kentät ovat pakollisia.