Shinnoki

Käyttövalmiit Shinnoki-puuviilupintaiset paneelit soveltuvat sekä seiniin että kiintokalusteisiin. Shinnokissa yhdistyvät aidon puupinnan tuoma lämpö, tyylikkyys ja toiminnallisuus. Puuviilupaneelien tuotannossa käytetty puu on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä ja valmistukseen on valikoitu parhaat puulaadut.

Shinnoki-puuviilupaneelit

Shinnoki on valikoima ensiluokkaisia ​​käyttövalmiita puuviilupaneeleita. Shinnokissa on luonnollista massiivipuun viehätysvoimaa ja lämpöä ja niitä voidaan käyttää myös julkitilojen sisustuksessa. Shinnokin valikoimassa on saatavilla 18 upeaa sävyä. Pinta ei tarvitse viimeistelyä vaan puuviilupaneelit ovat valmiiksi harjattuja, petsattuja ja lakattuja.

Shinnoki voidaan asentaa sisätiloissa esimerkiksi seinään, oveen tai kiintokalusteenpintaan ja se soveltuu jopa tasoksi vaikkapa hotellin vastaanottotiskiin. 

Shinnoki-puuviilupaneelien tuotannossa käytetty puu on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä ja niille on myönnetty FSC-sertifikaatti.

Shinnokin parhaat ominaisuudet: 
  • Valmiiksi viimeistelty pinta 

  • Kestää naarmuja 

  • Suojattu roiskeilta 

  • 18 upeaa sävyä, joista useat yhdistettävissä Parky-puulattioihin 

  • Soveltuu käytettäväksi monipuolisesti eri pinnoille, kuten seiniin ja kiintokalusteisiin

Shinnoki tarjoaa valikoidun kokoelman nykyaikaisia, klassisia sävyjä, jotka sopivat vaivattomasti projektisi vaatimaan sävypalettiin tai tyyliin.

Mixmatch – yhdenmukainen ja tasalaatuinen puupinta

Mixmatch-tekniikalla saadaan pinta, jota voidaan jatkaa siistinä kokonaisuutena suurempanakin alana. Valikoitu puutavara sahataan eri tekniikoilla ja liimataan yhteen puulevyksi.  Näin saadaan hyödynnettyä puun parhaat ominaisuudet ja luotua kauniisti jatkuva ehyt kokonaisuus.

 

Tiesitkö: Yhden tammen kasvamiseen menee noin 70 vuotta. Mixmatch-tekniikalla saadaan hyödynnettyä puuainesta parhaalla mahdollisella tavalla ja näin vältetään hävikkiä.

Kysy lisää Shinnoki-tuotteistamme

Johanna Ahonen
Johanna Ahonen
Customer Experience Manager, projektimyynti
Kari Suonpää
Kari Suonpää
Avainasiakaspäällikkö, projektimyynti
Janne Järvinen
Janne Järvinen
Avainasiakaspäällikkö, projektimyynti
Tulan Vainio
Tulan Vainio
Tuotepäällikkö, projektimyynti