Dickson

Dickson on kudottujen vinyylimattojen ja -laattojen saralla maailman johtavia tuotemerkkejä. 
Innovatiivisilla ja tyylikkäillä tuotteilla saadaan aikaan erottuvia ja kutsuvia sisustuksia erilaisissa julkitilakohteissa. 

Ranskassa valmistettavat Dicksonin kudotut vinyylimatot ja -laatat ovat upea yhdistelmä huippuluokan laadukkuutta ja designia. Uniikit tekstuurit ja hyvä kulutuskestävyys ovat molemmat Dicksonin valttikortteja muun muassa monitoimihalleissa, toimistoissa, käytävillä, kouluissa, tavarataloissa, odostushuoneissa ja auloissa. Dickson-tuotteiden valmistuksessa kiinnitetään erityishuomiota ympäristöasioihin, mm. veden ja energian käyttöön. 

Ensisijaisesti kaupallisissa tiloissa käytettäväksi suunniteltu kudottu vinyylilattia auttaa luomaan tyylikkään, kutsuvan ja omaperäisen ympäristön: se tarjoaa suunnittelijalle mahdollisuuden luoda erilaisia ilmeitä ja varjostaa värejä valon voimakkuudesta riippuen. Kudotulla vinyylilattialla saavutetaan perinteisesti tekstiililattiaan yhdistettäviä etuja, kuten mukavuus ja pehmeys. CleanGuard-teknologian ansioista Discksonin kudottu vinyylilattia on lisäksi erittäin kestävä, helppohoitoinen ja hyvin likaantumista sietävä.

Dicksonin eleganteissa kudotuissa vinyylimatoissa ja laatoissa on viisi erillistä kerrosta, joista jokainen tarjoaa ainutlaatuisia teknisiä ominaisuuksia, kuten 18 dB:n äänenvaimennustaso, alle 0,1 prosentin mittavakaus sekä lähes olematon rispaantumisriski. Kudottuja vinyylilaattoja on saatavilla myös erilaisissa muodoissa, rullamateriaalien vakioleveys on 200 cm. 

  • Runsaasti erilaisia designeja ja muotoja
  • Äänenvaimennustaso 18 db
  • Käyttöluokka 33 (kova julkitilakäyttö)
  • Soveltuvat käytettäväksi lattialämmityksen kanssa
  • Myös katettuihin ulkotiloihin (In&Out)
  • Floorscore-hyväksyntä
  • Ftalaatiton