Dickson

Dickson on kudottujen vinyylimattojen ja -laattojen saralla maailman johtavia tuotemerkkejä. 
Innovatiivisilla ja tyylikkäillä tuotteilla saadaan aikaan erottuvia ja kutsuvia sisustuksia erilaisissa julkitilakohteissa. 

Dicksonin kudotut vinyylimatot- ja laatat yhdistävät ainutlaatuisella tavalla tekstiililattian mukavuuden ja pehmeyden ja vinyylilattian kestävyyden ja helppohoitoisuuden. Ranskassa valmistettavat Dickson-tuotteet ovat kaikki käyttöluokkaa 33, eli ne soveltuvat erinomaisesti kaikkiin julkitiloihin hotelleista toimistoihin ja kouluihin ja tuotteilla on lisäksi 15 vuoden takuu. Tuotteilla on myös Floorscore-hyväksyntä ja ne täyttävät myös BREEAM ja LEED vaatimukset. 

Kaikki mallistot ovat vapaasti yhdistettävissä toisiinsa. Vinyylilaatoista löytyy yhteensä 10 erilaista muotoa, joista seitsemän on täysin vapaasti yhdisteltävissä keskenään, ja kaikki mallistot ovat saatavilla kaikissa näissä laattamuodoissa, jolloin mahdollisia yhdistelmiä on lähes rajattomasti! Dicksonin tuotteet tarjoavatkin suunnittelijalle valtavasti vapauksia toteuttaa omaa visiotaan asennuksen helppoudesta yhtään tinkimättä.  

Ensiluokkaista laatua ja kestävyyttä

Dicksonin tuotteet ovat erittäin kestäviä ja niiden tekniset ominaisuudet täyttävät korkeimmatkin vaatimukset. Ne koostuvat viidestä erillisestä kerroksesta, jotka takaavat alle 0,1 prosentin mittavakauden, 18 dB:n äänenvaimennustason, sekä vedenkestävyyden, jonka ansiosta näitä tuotteita voidaan käyttää myös katetuissa ulkotiloissa. Tuotteiden värit kestävät myös suoraa auringonvaloa haalistumatta.  

Helppo asentaa ja vaivaton puhdistaa

Tuotteen pinnassa oleva CleanGuard-käsittely ehkäisee tahrojen pinttymistä tehokkaasti ja on mahdollistanut uusien, upeiden vaaleiden sävyjen lisäämisen Dicksonin kuosivalikoimaan. Tuotteen puhdistus on myös helppoa ja vaivatonta. FrayGuard puolestaan takaa sen, että leikattujen pintojen ja reunojen rispaantuminen on hyvin vähäistä, sillä monofilamentista valmistetut vinyylilangat eivät purkaudu ja rispaannu samalla tavalla kuin perinteiset tekstiilikuiduista valmistetut langat. Tämä helpottaa ja nopeuttaa erityisesti asennusprosessia.