Open Showroom: Carpets, Colours & Cocktails at Design Helsinki 24.-25.8.2022

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Design Helsinki-tapahtuma levittäytyy ympäri kaupunkia 24.-25. elokuuta ja meillä on ilo olla mukana tapahtumassa showroom-kumppanina. Kaksipäiväisen Design Helsingin aikana avaamme ovemme Helsingin Keskuskadun showroomillemme, jonne haluamme kutsua myös sinut.

Explore the Poetry in the Floorscape by Margrethe Odgaard

Design Helsingin aikana pääset tutustumaan Ege Carpetsin Eco-malliston uutuusväreihin. Tekstiili- ja värisuunnittelija Margrethe Odgaard on kehittänyt mallistolle 56 ihastuttavaa väriä, jotka pohjautuvat luonnon mineraalien, valon ja tilan vuorovaikutukseen. 
 
Tule ihastumaan Eco-malliston uutuusväreihin ja nauttimaan kanssamme cocktaileista ja pienestä purtavasta Helsingin Showroomillamme.

24.8.2022 ja 25.8.2022 klo 13-17: Carpets, Colours & Cocktails, Orient Occident Showroom, Keskuskatu 4, 7. kerros, Helsinki.

Rekisteröidythän tapahtumaan alla olevasta linkistä. Rekisteröitymisen yhteydessä voit valita, kumpana päivänä osallistut tapahtumaan.

 

Rekisteröidy tapahtumaan

Design Helsinki, Orient Occident

Design Helsinki – uusi ammattilaisille suunnattu tapahtumakonsepti tarjoaa inspiroivaa ohjelmaa 

Kahden päivän ajan Design Helsinki tuo yhteen arkkitehdit, sisustusarkkitehdit, suunnittelijat, brändit, jälleenmyyjät ja muut alaan ammattilaiset. Luvassa on monipuolista ja inspiroivaa ohjelmaa showroomeilla, näyttelyissä ja Kasarmintorille rakentuvassa kansainvälisessä paviljongissa. Lisäksi tapahtuman aikana järjestetään mm. taideinstallaatioita ja paneelikeskusteluita ajankohtaisista designalan aiheista. 

Orient Occident - Silmiä avaavia tiloja, jo vuodesta 1919

Me Orient Occidentilla olemme sisustamisen erityisosaajia. Maahantuomme maailman johtavien sisustusmateriaalivalmistajien tuotteita ja tarjoamme sisustus- ja kiinteistöalojen ammattilaisille asiantuntijapalveluita projektien tueksi. Pintamateriaalien valikoimastamme löydät muun muassa tekstiililattiat, kovat lattiat, lattiatarvikkeet ja tekstiilit. Sisustus- ja rakennusprojekteihin soveltuvaan kokonaisvaltaiseen palvelumalliimme kuuluvat materiaalikulutuksen optimointi, projektinhallinnan tuki sekä tuotteiden asennukseen liittyvät palvelut. Tuomme projekteihisi sujuvuutta, varmuutta ja kustannustehokkuutta. Lisäksi tuemme tuotteillamme ja palveluillamme niin suunnittelijoita kuin KIRA-alan päättäjiä muun muassa LEED-, BREEAM- ja WELL-standardien mukaisten hankkeiden toteuttamisessa.

Ege Carpets - skandinaaviseen makuun sopivia vastuullisesti valmistettuja kokolattiamattoja

Tanskalaisen Ege Carpetsin tuotteissa estetiikka, mukavuus, turvallisuus ja kestävyys ovat omaa luokkaansa. Egen skandinaavisen tyylikkäät ja näyttävät tekstiililattiat jäljittelevät usein luonnon struktuuria ja maisemia, ja valikoimasta löytyy sekä kuvioituja että minimalistisia kuvioimattomia vaihtoehtoja. Kokolattiamatto- ja mattolaattavalmistajan tuotteille on myönnetty 10 vuoden takuu osoitukseksi korkeasta laadusta. 56 prosenttia matoista valmistetaan kierrätysmateriaalista valmistetusta langasta tai villasta ja kaikkien mattolaattojen Ecotrust-huopapohjan materiaalina käytetään ainoastaan kierrätettyjä muovipulloja. Egen toimintaa ohjaa vahvasti kestävän kehityksen mukaiset toimintaperiaatteet ja brändin tavoitteena on nostaa kaikki tuotteensa Cradle to Cradle -sertifioinnin korkeimmalle tasolle vuoteen 2030 mennessä. Me Orientilla olemme toimineet Ege Carpetsin maahantuojana Suomen markkinoilla aina vuodesta 1983.